Call of War


Du leder en av de mektigste landene i den andre verdenskrig. I Call of War, det avhenger av alliansestrategier og militære suksesser.

Den andre verdenskrig var preget av uvøren ekspansjon, våpen forskning og strategiske kampanjer. Disse elementene du finner i Call of War, et gratis strategispill for nettleseren. Opplev den tiden av 1942, for eksempel, på den delen av amerikanerne, som steg gjennom seier i Europa en supermakt. Erobre provinser, bygge allianser, og spør dine taktiske ferdigheter på prøve. Eller bygge et forretningsimperium som produserer rart våpen, som igjen beveger koordinatene til makten.

Hemmelige prosjekter som bygging av atombomber er en del av Call of War, men forskningsmuligheter gå mye lenger. Teknologi trær for over 120 forskjellige enheter venter deg i dette sanntids strategispill. Du bestemmer i hvilket område du prioritere:

  • infanteri
  • rullende materiell
  • fly
  • Sea enheter
  • hemmelige våpen

Følgelig leverer du deg tank kamper, sjøslag eller luftkamper - eller alt på en gang.

Call of War

I et historisk slagmark kjempe du mot andre spillere.

handling med venner eller fremmede på flere fronter

Før du kaster deg ut i kamp, ​​velger du scenario og kort runde. Opptil 30 spillere kommer sammen i denne verden krigsspill. Enten du konkurrere mot venner eller tegne i åpne runder mot ukjent for feltet er opp til deg. Også å starte flere runder i parallell og fortsette, er lett mulig.

Call of War

du verschaffst en oversikt til deg på geografisk nøyaktige kart.

Gameplay og funksjoner i Call of War sterkt orientert mot Supremacy 1914, spillet operatørene Bytro Labs utviklet for år. Enheter beveger seg i sanntid, også terrenget spiller en viktig rolle for taktiske beslutninger. Det er også komplekse luftkamper og økonomiske aspekter: På stoffutveksling dekke deg selv med mye nødvendig forsyninger og vil gå overskudd produsert.