Funny Pizza


Løp til pizzaovn - Behandle pizzeria, skaffe ingrediensene og bake den beste pizza i byen! Sultne forbrukere liker ikke å vente ...

Funny Pizza, bli med deg den store pizza business. Men først må du hevde deg selv og forbedre omdømmet til pizzeria jevnt. I begynnelsen av butikken din ser ganske beskjeden. Bare en intakt ovn og en telefon tilgjengelig for deg. Inntil du kan kalle din egen, en salatbar, en drikke hylle, en pasta hjørne og is bank, vil ta lang tid.

Før du skyver den første pizza i ovnen, er det første til å kjøpe en resept. Forskjellige oppskrifter du finner i utdanning sentrum av byen. Der kan du også besøke en trening eller søke om skjenkebevilling.

Har du allerede noen oppskrifter, så kjøper de nødvendige ingredienser i supermarkedet eller i markedet. Tilbake i pizzeria du oppgir selv pizza for kundene dine. Flagre mange bestillinger i Funny Pizza Bude, da er det tid for et transportkjøretøy. Med sykkel, motorsykkel eller motorsykkel du øke kapasiteten og steigerst salg.

Når online spill Funny pizza du forbedre din kjøkken med midlene. I Küchenfachmarkt gi deg en salatbar, en pasta hjørne, is bank og drikke hylle og så stockst sortimentet dine pizzeria på. Likeledes du spilleautomaten gir flere fordeler og sparer pizzeria i dårlige tider før synker.

Men før din pizza er en perle i Funny Pizza byen, er det første å gjøre noen publisitet. Med avisannonser, bannerannonser på internett, reklame på radio og fjernsyn, øker du synligheten av butikken din. Åpningen av en annen pizzeria, ingenting står i et godt designet ledelsen i veien.

Spis kundene i konkurransen? Da er det på tide å besøke grensen pub. Der vil du alltid finne noen som er opp for en handling av sabotasje. Feil i mat, griner pensjonister i pizzeria eller en raid være konkurranse i dette nettspill skade kraftig.