Ikariam: Dnevni življenje a sveže pečene piratovZa nekaj tednov, lahko poskusite z roko v brskalniku igri strategije kot pirati. Toda kaj nove funkcije, zato pridejo v poštev in kaj ima sploh? Smo zbrali najbolj pomembne informacije o posodobitvi piratstva za vas.

Novi pirat trdnjava je mogoče nadgraditi v 30 stopnjah. za vaš pirat trdnjava stoji na prostoru, ki na svojem otoku, si nekaj novih funkcij v igri brskalnika na voljo:

racije

V plen svoje zajeti vam Kaperpunkte in zlato. V igri je devet različnih potovanj.

racije

Kaj pirat ves dan? Desno, racije načrt ... in po steklenico ruma določi včasih teči. Vidi svojo blizu vas več piratskih oporišč, jih lahko napadejo in se ga Kaperpunkte.

Kaperpunkte za moč posadke

S šibkim posadke ne boste dobili veliko. Če želite nadgraditi svoje može postopoma za življenje pirat, potrebujete samo na Kaperpunkte, ki ga vlagajo v svoj posadke. Je vaša posadka enkrat dovolj močan, da brani svoj pirat trdnjavo je enostavno - enako velja za racije.

Visoka ocena - pirat na poklicni poti

Rum za težke pirati izdal novo visoko oceno. Slišal za določeno bonitetnem obdobju 50 najboljših igralcev, boste prejeli zakladnica.Vir: Uradna spletna stran