Tiny Islandija: Novi Pirate puzzle ustvarjalci šejk …


Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.

da počistite palube! Jasno, da se vkrca! S tem, ko prejmete kvakanjem papigo na spletni strani Tiny Islandije. Brskalnik igra puzzle z gusarsko sceni je nova igra od Playa iger, ki so uspešni pri šejk in Fidget let. Tiny Islandija temelji na podobnih mehanizmov, kako slavni fantazija igra v stripu videz in ima tudi enak smisel za humor.Kot bi-biti pirat v Karibih je zgraditi si prihodnost Tiny Islandije. Na krovu vaš čoln ga prevzame z besiegers in zbirajo zlato in izkušnje, ki jih vložili v opremo in boljšo opremo. Zaklad zemljevidov boste odkrili podoben sistem ječo v šejk in Fidget dodatne izzive. se borili v drobnih Islandiji, vendar ne z mečem in pištolo, vendar z igro tekmo-3, kot ste morda že poznate iz Candy Crush Saga ali Bejeweled. Nekateri izmed biserov vas zdraviti ali zagotavljajo dodatno škodo, z lahko druge predmete obnoviti svoje tvojo vojno prsih. 

Igraj Tiny Islandijo!Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.Igraj Tiny Islandijo!Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.Igraj Tiny Islandijo!Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.Igraj Tiny Islandijo!Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.Igraj Tiny Islandijo!Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.

Tiny Islandija je na voljo na spletu igra in kot aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike.Vir: Spletna stran igre