Zadnji test aplikacije Fantasy VII: Samo za ljubitelje starih časih


Na konzole in PC, JRPG je kult. Zdaj Final Fantasy VII osvojil zaslone za iPhone in iPad.

Final Fantasy VII testirali na iPhone.

Priznam: Mislim FF7 za enega največjih iger vseh časov. Ta nora mešanica aplikacij bogato zgodbo, kladivo glasbo in vizualno osupljivo spopadov ni preučil šele leta 1997 po njegovih vrstnikov. Mračno sci-fi Megacity izpolnjuje fantazije srednjeveške romance izpolnjuje WTF trenutkov. Yuffi z pomembnosti-kleptomanija; Moto kolesarjenje in tek parade. Šok, ko je bila Aeris ubil CD1 na koncu. Gold krožnik, Chocobo zaklad lov, podvodni in prostor ukrepanje. Kot je neverjetno, kolikor sem doživela in dosegla v tem Japonsko-RPG, vzdušje prav tako me vleče hitro pod urok let po prvem nastopu. Igra, ki je vplivala na igralniški scene generacijo. Zato intenzivno Sem za dokončanje mobilno različico tega klasična vesel, ko so nekatere podobne objave izkazalo, da je razočaranje. FFVII kot aplikacija izpolnjuje pričakovanja, ni preprosta zbirka mini-igra, ali skupaj zmanjšati lahka izvedba. To je vse! Vsak kinematografski film, vsak dialog in vsak skrit končno šef. Dobre igre še vedno dobra, ne glede na to, kako daleč je tehnologija napreduje.

Stara igra v stari haljo na novo enoto - Ali deluje?

Kljub temu sem se navadil tudi na standarde, grafično in igranja-tehnično. Lahko zgrabi staro konzolo ali PC igro na mobilni telefon in ga naredi prav toliko zabave? Je to sploh mogoče? v smislu Final Fantasy VII za iPhone in iPad sodba toliko z mešanimi rezultati, vnaprej. Grafično, na primer, so poligoni in ozadja presenetljivo ni tako grottig kot na velikem zaslonu. Nasprotno, počutim se še bolj približali ukrepa, kljub razmerju 4: 3 vidik. Morda je tudi zato, ker mnogi pametni igre še danes ne prižgejo velike optične ognjemet. Merjeno s povzročanjem Playstation 1 grafike na telefonu z mano, presenetljivo, ni rak oko.

Presenetljivo je, da ni rak oko.

Goljufije so poslastica

Tudi z vidika funkcije, ki je trg Enix posebej razvite za mobilno različico FF7, palec gre gor. off naključnih srečanj na klik? Super, če sedim stopnjo na spletu in se mora hitro dosegli naslednjo kontrolno točko. čim vse vrednosti stanja prek menijske postavke? Zakaj ne? Način bogovi prihaja z vsemi mejnimi napadov v prtljagi na in naredi zaskrbljenost zaradi pomanjkanja izkušenj točk (ključne besede ni naključna srečanja) zastarelo. Ok, recimo ji njeno ime: to je varanje. Ampak še vedno koristen dodatek v našem nepotrpežljivi, hitro tempu svet. In ena ni treba, če nočeš.

S klikom na "Naključne bitke iz" se hitro obvlada odseke med dvema zgodbe poglavij.

Nadzor je neumno

Medtem ko nekatere prilagoditve so čudovit dodatek, se splošni nadzor navaditi krč. Pathing preko virtualne joystick ni problem. To deluje lepo. Slabo se mi zdi, ne da bi besedila lahko kliknili oddaljen samo preko gumba ukrepov. Ni šans, da s samo dotaknite kjerkoli na zaslonu, kot je običajno, danes v skoraj vseh mobilnih igro. Meni dela še vedno zasnovan precej bolj zahteven, medtem ko je Final Fantasy VII ne toliko raven menija. ampak preden sem materialnost znaka, ki se prevaža v drugo - brez povleci in spusti, vendar z eno samo gor / dol - to traja ... Prav nadležno je, da se s simuliranimi gor-dol gumbe v boju: ko je zaslon na dotik ponovno partout ne želi odzvati dovolj hitro in moram izkopati že neštetokrat phoenix pero. To je zanič! Jasno, intuitiven nadzor na dotik z zaslonom je bilo tudi prej v FF7 ne, ampak stvar je zasnovana, vendar prijetno s gamepad ali tipkovnico.

Opremite in pomembnost preurediti z virtualno gamepad prekleto težavno. Bolje prodati vse, kar je neuporabna, tako da je manj potrebe, da se gor in dol kliknili.

Na strani 2 greš voliti in zaključek!

Igraj Final Fantasy VII!Na konzole in PC, JRPG je kult. Zdaj Final Fantasy VII osvojil zaslone za iPhone in iPad.Igraj Final Fantasy VII!Na konzole in PC, JRPG je kult. Zdaj Final Fantasy VII osvojil zaslone za iPhone in iPad.Igraj Final Fantasy VII!Na konzole in PC, JRPG je kult. Zdaj Final Fantasy VII osvojil zaslone za iPhone in iPad.Igraj Final Fantasy VII!Na konzole in PC, JRPG je kult. Zdaj Final Fantasy VII osvojil zaslone za iPhone in iPad.

Final Fantasy VII aplikacija za iOS pregled

grafika:Image Velike bitke z vabljenje sekvenc poligonalne 3D grafiko in izjemne filmske posnetke, da bi vnaprej zgodbo - Ob sedmi del serije Final Fantasy postavil standard za veliko iger na novo raven. Danes, grafični izgleda naravno starino.
zvok:Igra glasba je ena izmed najbolj cenjenih lastnosti FF7, zagotavlja še odločilna za odlično vzdušje. Cope. Soundtrack je super. Ko je avdicijo bitka tema zelo priporočljivo.
obseg:Na ducate ur igranja. obstaja na stotine ur za zbiratelje in 100 odstotkov maximizers. Resno.
Zabava:Od prvega vlaka na končni showdown: pripovedovanje, izravnave igre in pokal lov - to vse dela. Zastarel kontrole pokvariti zabave, a tako zelo, da celo smiselno goljufa mobilna različica ne pomaga.
naOdlična igra z vsemi našitkiPomembnih Goljufije posebej za aplikacijo (off naključnih srečanj je top!)Prvi se uporablja za nadzorPreveč drago

0/5 zvezde

Zaključek: Samo za ljubitelje starih časih

Res je. Nihče ne bo kupil predznanja za 18 let staro igro in pričakujejo sedanjih standardov. Da ne naredim. Nihče je preprosto poskusiti igro, tako razočaran, in ugotovili, da ni kupil koli super 2015 Grafični itd Ta ciljna skupina bo Trgu Enix nekako z napovedanim konzole izdaji iz (vsak je priporočljivo na tej točki priklopnega vozila, za remake.). Kvadratni Enix poravna trenutno ponudbo edinstveno ljubiteljem FF7, ki se jim stara igra sama velika, ne glede na to, kako se igra ven in kako drago je. In igra je super! Ni vprašanje. Če bi me povabil na nekaj manj kot 16 evrov aplikacijo na mobilnem telefonu, potem bi še vedno rad, da imajo ne samo zelo dobro igro, ampak tudi dobro predvajati mobilna igra. In to ni po mojem mnenju. Na žalost. V trenutni različici, se mi zdi Final Fantasy 7 aplikacija predraga, je ocenil, da obstajajo zelo dobre alternative à la Ocean rog, ki stane več kot polovico.