Kratek Snacking: Hitman – Sniper


snap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...

Ko je pred nekaj leti Hitman - Absolution je prišel na trg, je imel trg Enix idejo za spodbujanje igro v vožnji z brezplačnim Vorbestellerbonus. S bili ti Hitman Sniper Challenge igralcev ponudila priložnost, da se okus prej v igri in tako premostiti čas čakanja na javnost. Zdaj je koncept sprejela ponovno, vendar tokrat kot igra za mobilne naprave z Androidom na operacijskih sistemov in iOS. V nasprotju s prejšnjo za obvestila Hitman je: Sniper ne postane naslov free-to-play. Kot pri Hitman Pojdi treba gelöhnt približno pet evrov.

Prenesite aplikacijo zdajsnap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...Prenesite aplikacijo zdajsnap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...Prenesite aplikacijo zdajsnap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...Prenesite aplikacijo zdajsnap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...Prenesite aplikacijo zdajsnap&# 039; si svoj sniper puško in noge&# 039; ste na straži. V pravem trenutku, ko pritisnete na Hitman: ostrostrelec na sprožilec ...

Nekaj-živčnih wracking ur na obali

Prizorišče tokrat ni visoka stolpnica v Chicagu, vendar idiličen visokotehnološko vila v slikovitem zalivu Črne gore. Kot Hitman Agent 47 ležim na preži in se različnih delovnih mest, ki jih je naredil iz mojega agencije. Večinoma gre off določen cilj. Na Villa, medtem, panj dejavnosti. Nekateri gostje praznujejo, drugi razpravljajo o pomembnih poslovnih in marsikateri partygoer ima zabavo z rahlim dekle. Med prisotnimi so bili mnogi zločinci in varnostne moški skriti, tako da vedno moram obdržati odprte oči in raje počakaj malo dlje in abpasse popoln trenutek.

Kot poznavalec Hitman Ostrostrelec Challenge vem takoj, kako naj veter v tej Mobile teče igra in kaj gledam v igri. Poleg moj glavni cilj, da se lahko v naslednjih nalog ne zanemarjajo, saj brez poslanstva, ne šteje za sprejet. Med drugim je to lahko zlasti cilj ocena, da bi dobili polje varovalke, da se razpoči ali določiti posebne pogoje, kot so ubijanje v glavo, medtem ko je oseba, ki se izvaja. Najlažji način za ponazoritev zgledno delo.

Odlomek iz življenja a Killer:

Moja naloga je človek z imenom Markus Krug off - z glavo strel, to je omejitev! Skozi področje mojega puške sem pozorno gledal sceno. Sem vtis me hojo in poskušajo predvideti področja pogled. Počasi mi pulz poveča, crosshair premika ves čas okrog in prsti na zaslonu na dotik malo vlažno. Po kratkem času sem opazil svojo žrtev, vendar pa je obkrožena z varnostniki. Zdaj je čas, da ostanejo mirni in počakati na pravi čas. Ko je bil na poti ven, ko zapusti telesnega stražarja za trenutek sam, sem izkoristiti priložnost. Hiter nudge na zaslonu na dotik in virtualno umik hitro nazaj. Naslednji trenutek vidim velik vodnjak krvi na območju poravna za žrtve na stene, tla in okna. Obstaja veliko razburjenje v vili, ampak moj cilj je popolna in nihče nima nobenega pojma o tem, kje je prišel strel in da sem krivec. Nekaj ​​trenutkov kasneje imam poročanje.

Boljša oprema - višja ocena

Kot je v tej vrsti, je približno 150 delovnih mest iz igranja na črnogorski obali. Temu sledi kratek sestanek, in glede na to, kako uspešen sem bil, da prihaja premog ali sestavnih delov za puške. Obstajajo 13 od teh blunderbuss da lahko tudi kupite nekaj. Za dolgoročno motivacijo, pa je zagotoviti svetovne lestvice, na katerih lahko primerjavo države s pogodbo morilci iz vseh koncev. je vedno majhne podrobnosti okoli njega, tako da sem moral paziti na nove stvari nenehno spreminjajo Poleg Villa in.

Vtis ležijo v počakajte pol ure:

Hitman: Sniper me more zdrsniti v kožo naročilu morilca. Moram izklopiti na strateški in previden pristop različnih ciljev in v skladu stranske misije. Po kratkem času je igra me je zgrabil, še enkrat. Nadzor deluje v redu za zmerno prilagoditvenem obdobju. Vendar pa je tableta je veliko bolje, da igrajo kot pametni, ker je večji prst, bolj je skrita iz ukrepa. Schade je res prav, da obstaja samo ena izbira. Tako lepa gora tudi izgleda malo bolj sorta bi gotovo storili naslov ne zmanjšuje.