Hitman – Sniper za začetnike Nasveti za mlade KillerNi vsakdo je rojen morilec. Še posebej mladi, ki si prizadevajo kriminalci pogosto še vedno potrebujejo vodilno roko. Samo za tiste, ki iščejo za to posebno nekaj smo zbrali nekaj nasvetov in trikov, kot ste v mobilna igra Hitman: Sniper praznuje hitre prve uspehe:

  • Oglejte si naročila tesno. Glavni in sekundarni cilji, tako da se šteje, da je uspeh morajo biti izpolnjeni.
  • Končni rezultat je najprej ni tako pomembno. Namesto Koncentrat o sekundarnih ciljih, potem primarno nalogo. Večina dovolj točk, so že izpolnjeni. Postavi jo sicer glavni cilj misije je končal deset sekund kasneje.
  • streljanje ljudi, pred pričami, sproži alarm. Navdušen vam steze ljudi v dvorcu, in jih obrne najbolje tako, da jih sodijo čez ograjo, Pasti v bazenu ali ležati, če nobena druga oseba, ki prihaja skupaj. Ali imate orožje kasneje z debelo recoil, je možno, da ustreli trupla v bazenu ali na balkonu.
  • Varovala imajo različne nivoje alarm: radovedne, sumljive, odkrili in opozorjene. Ali imajo status "odkril"Videti Balon nad glavo. oseba obrne od zdaj, ali so vsi zaskrbljen in zbeži ciljno osebo. So policisti, pa je zanimalo, ali sumljivo poteza, jih lahko zvabila v pasti dobro, saj jih privlači s posnetkov ali drugih nenavadnih stvari.
  • S pravo orožje lahko ustrelil skozi steklo in stene.

Vir: Igra