Crossout: Takoj igro za vsakogar!Update 31. maja 2017: Kot je bilo napovedano približno dvema tednoma, zaprta beta Crossout končalo včeraj. To zagotavlja igro zdaj odprt za vse zainteresirane - na PC, Xbox One in PlayStation 4.

Prvotno je bilo, kot da je odprta beta preskočila in namesto neposredno na uradno objavo odvija zdelo. Na spletni strani Crossout je zdaj, ampak govori o odprtem beta. Razvoj še zdaleč ni končan, tako da so razvijalci. Video sprosti do srečnega dogodka je spet poimenovan kot prikolico začetek - tako natančno nihče ne zdi, da vem, kaj oder Crossout trenutno nahaja. Lahko, da ni pomembno. Pomembno je, da je naslov ukrep na voljo za vse zdaj. Tu je napovednik:

Original Message od 17. maja 2017:

zaprta beta Crossout konec meseca na dopust in uradno objavljena. PS4 igralci lahko kupite enega od dveh ustanoviteljev paketov in zdaj že loszocken zahvaljujoč dostop do zgodnjega dostopa.

Ponavadi sledi zaprto beta odprto preskušanje faze, ne pa tudi v primeru Crossout. Prosti multiplayer akcijska igra Developer Targem igre in izdajatelj Gaijin zabava (isti razvijalec vojne Thunder), preprosto preskoči odprtega beta. Naslov bo uradno objavljen 30. maja za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Dve odgovorna podjetja iz Rusije so napovedali po sporočilu za javnost. 

Medtem ko se na računalniku niti zaprtih beta voženj, PS4 igralci imajo zdaj priložnost, da igrajo Crossout. PlayStation Store dve ustanovitelji paketi so na voljo, ki vključuje nekatere dodatke in vam dovoli dostop do pred tekmo. Za Xbox One, ni take ponudbe ni.

Za 19,99 EUR dobiš "Lavabird" sveženj z istim vozilom, redko avtomatski top, edinstveno sliko profila, poseben spray barve in 1.500 kovancev. "Oklepni Turtle" paket bo stal neverjetnih 49,99 evrov. Za to, da so 4.000 kovancev, ki je močno oklepno vozilo in drugi pripomočki.

igralci pričakujejo nekaj novih funkcij v Crossout s predstavitvijo dokončanega igre v skoraj dveh tednih. Ti vključujejo peto skupino z lastnimi komponent za čas vozički končnih, cel kup novih orožij, kot so vodene izstrelke in napad brezpilotna letala (kot je bilo Mini avtomobili), kot tudi novi načini in zemljevidi igre. Torej je nekaj dati, da odkrijete, če Crossout zapusti fazo beta.

Crossout - Mehanske noge

V Coyotes, nova skupina, je med drugim takšne mehanske noge v prtljagi.

Crossout v post-apokaliptični svet, ki je močno spominja na kultne filmske serije "Mad Max". Zato, vozila videti, da vi skupaj se popravljanja. Načrti za vozilo, lahko na trgu v igri. Po Targem igre že več kot 65.000 avtomobilov kartice, ki jih igralci za igralci računalniških iger so na voljo v beta fazi.

Vir: Sporočilo za javnost