Zvezda Stabilna: Konjske stave in veliko podkve 6. rojstni danStar Stabilna je star šest let, in praznuje z raso, torte, ognjemet in veverico kot darilo.

Star Stabilno - Rojstni dan torta

Star stabble

Vse najboljše, Star stabilno! Konji švedskega razvijalec igre Star Stable Entertainment praznuje šesti rojstni dan. Fit je, kot vsako leto, veliko torto v Firgrove. Našli boste tudi v številnih mestih na otoku Jorvik stojnicah, kjer lahko kupite ognjemet. Tako Jubilee lahko, ampak res lepo zabava.

Seveda to ni vse, kar je tam v dolgih dogodkov dvotedenskih v Star stabilna. Tako je določen naboj organizirana dirka rojstni dan lahko osvojite neverjetnih 1.500 izkušnje točk, v kateri je vaš konj. In najboljše od vsega: Lahko sodelujejo v natečaju enkrat na dan. Dirka se odvija ne na istem mestu. Možne prizorišča so Moorland, Fort Pinta, Ranch Steve, Valedale, Firgrove je Jorvik hlev in klet. 

ampak v času dogodkov rojstnega dne v Star Stabilna lahko ne le pridno s svojim konjem v ravni, vendar je za prodor na nove elemente. Da bi to naredili morate govoriti z vas pošlje na iskanju 75 zlate podkve s trdim brezplačno na vodnjak v Fort Pinta. Ki so razpršeni po vsem otoku in jih pridobi na njej je kliknil. Vsak uspešno zaključila dirka rojstni dan vam prinaša tri podkev. Postavke, nato jo prinaša določitev odgovornih kamorkoli zamenjati za kul nagrade. Obstaja osem novih predmetov, od katerih vsak stane pet podkev. Ali jih imajo vsi, ki čakajo na vas po tem, da so manjše nagrade.

Šesta obletnica Star stabilen, vendar pa je tudi darilo za vas: srčkano veverica kot hišnega ljubljenčka, ki vedno označevalnim skupaj za vas - ali ste zdaj jahanje na svojega konja, ali pa se peš. Da bi dobili malo žival, kar morate storiti nič več kot kodo STARSTABLE6 do 11. oktobra, vstop v spletni igri. 

Vir: Star Stabilna zabava