Zvezda Stabilna: Nova nadzor in več zlatih zvezdAli ste že našli vse zlate zvezde v igri konj na Star stabilen? Potem boste veseli, da še z enim izzivom! Od danes naprej lahko odkrili 14 novih zvezd v Jorvik.

Star Stabilno

Ker zdaj, obstaja več zlatih zvezd.

Kot pravi pregovor: The sreča na Zemlji je na zadnji konja. Toda tudi v spletni Star igre stabilno, morate spustimo zdaj in nato iz svojih živalskih spremljevalcev za izpolnjevanje nalog za nakup predmetov in raziskati svet peš. Medtem ko je regulator na konju gre dobro od rok, je bilo vedno nekoliko nerodno za premikanje vaš lik. Z zadnjo posodobitvijo igre konj je zdaj veliko lažje manevriranje vaš Rider hoja skozi Jorvik.

Torej imate dober pogled na okolico, kot tudi nastavitve fotoaparata so bile prilagojene. Če se spustimo iz svojega konja, vidite znak zdaj neposredno zadaj. To omogoča delovanje značaj igre.

Star Stabilno

Novi nadzor omogoča lažje teči okrog brez konja.

Poleg tega je nov izziv prihaja v Star Obstojno proti sebi. Skozi Jorvik lahko najdejo svoje zlate zvezde. Lahko ga dobite, čeprav brez nagrade, ampak iskanje vas bo vodila do mest, ki jih morda ne bi jo obiskali v MMO. Do sedaj bi lahko našli 89 zvezd. S posodobitvijo, bo svet lahko podaljša za 14 bleščeče nebesnih teles. Nekateri od njih so skriti na vidnih mestih, tako da so ti spusti naravnost v oči. Drugi pa so zaznati le s klikom na svojih predmetov. Vse se zdi čudno, da vas, morate pobliže v prihodnosti!

Pred nekaj tedni lahko praznujejo praznik pomladi v igri konja. Na žalost, praznoval niso vsi znaki izpusti in Marley je veselo ves čas na Mies. Tako je festival ostaja nepozaben spomin, lahko sedaj ponovite Spring Quest in vam zagotovi krompir majico za kolesarja.

Vir: Uradna spletna stran