Zvezda Stabilna: loviš mavrice, zbirajo zlato in nagrade …Z novo posodobitvijo je stabilen v Star "Fortuna Festival" Pričel: odlična v igri dogodek za prihajajoči dan svetega Patrika.

Dan svetega Patrika je neizbežna. Že čez dva dni, natančneje 17. marca, je čas. Ustreza do kraja "Fortuna Festival", ki je potekala v Star je konj igre stabilno. Tu srečaš čemeren goblin Chaun. Katerih največja želja je, kot bi moralo biti za krat škratov zdaj, zlata. In plemenita kovina je na voljo kot znano na koncu mavrice. Zato Chaun potuje naprej ves čas zraven mavrico. Njegov problem: Vsakič, ko se pojavi mavrica drugje, Škrat izgubi del svojega zaklada. Tako malo Bijednik potrebuje vašo pomoč.

Na otoku Jorvik, prizorišče Star stabilen, se bo pojavil v naslednjih dveh tednih na različnih točkah mavrice. Vedno obstaja samo ena vidna. Ko boste našli lok na Golden Hills, včasih Dews Farm Epona, včasih v "pozabljenih mestih", "Valedale jezero", ki so "Ever veter polja", "Zlate Polja" ali Firgrove. To se lahko zgodi, da boste videli mavrico takoj, ko ste prijavljeni v vas, samo v Star stabilno. V tem primeru je samo čaka za naslednjo kopijo.

V bližini vsakega mavrico je njihova zlatnikov, ki jo lahko oddani v Chaun. V zahvalo vam ga daje to veliko stvari. FYI: V mavrice so vidne samo podnevi (ponoči pride ta vremenski pojav nikoli na) in na list lahko zgrabi največ deset zlatnikov.

Poleg tega, da je "Fortuna Festival" je oglaševanje v Jorvik mesto ponuja nov tedenski posodobitev Star Stabilna še vedno veliko. Skupina za trženje lokalne nakupovalnega središča je obesil številne plakate za "Jorvik mesta Fashion Week", ki se začnejo v bližnji prihodnosti in bo dobavo novo modo. Poleg tega sta Eddie in Ferdinand začel graditi svojo konjsko trg v Silver Glade, kjer se bo odprla prihodnji teden svoja vrata.

Vir: Uradna spletna stran