Zvezda Stabilna: Posodobitev prinaša divje mustang konje v igriNova posodobitev za Star stabilno oskrbo z Mustang kot novo pasmo. Poleg tega boste našli sveže obleke, animacije in novo različico jezika.

Švedski razvijalec Star Stable Zabava Stockholm je izdal novo posodobitev za svoje konjske Star igre stabilno. In kaj navijači virtualno avanturo jahanje zadovoljen verjetno najbolj? Seveda, nove živali! Z nadgradnjo celo dirka najde svojo pot v igri, ki bi sama po sebi vedo tisti, ki so v resnici ne zanima pri konjih. Govorimo o Mustang. In to je nekaj posebnega, po vsem, živijo v divjini Mustangs Severne Amerike. Niso udomačene ljudje, ampak so potomci domačih konj, ki je prinesla tudi Španci v 16. stoletju v "novem svetu".

V Star Stabilna lahko še vedno vozi na Mustangs, ki je na voljo v treh različnih barvah: črni, rjavi-Pied in maroon. Morda boste lahko kupili Marley Farm v Silver Glade, ko ste dosegli raven 7, in seveda ima ustrezno opremili. Mustang v Star Stable bo stalo 969 Kovanci Star. Konec koncev, ne potrebujete posebnega Rufniveau za dovoljenje za vožnjo enega izmed divjih konj.

In če si že v Silver Glade, bi morali nadaljevati s svojo konjsko trga tam po Eddieja in Ferdinand. Ta teden, dva lahko namreč določeni v tem mestu. Ko že govorimo o nakupovanju: V nakupovalnem središču v Star Stabilna vas pričakuje nova oblačila. Poleg tega, zadnje posodobitve prinaša nove animacije za vaš značaj. Ostani časi so v območju in gleda na vas, kar ima za ponuditi avatarja do novih gibanj. Na koncu pa je dobra novica za vse igralce iz Portugalske in Brazilije: Star Stabilna je sedaj za igro v portugalščini. Tako je naslov sedaj ponuja dvanajst različnih jezikih.

Vir: Uradna spletna stran