svobodno StarRider: Star StableS kodo, da vam prihrani tridnevni "StarRider"-Membership in 100 kovancev Star za Star stabilno.

Star Stabilno

Star Stabilno

Vikend prihaja in se lahko načrtujejo "Star Stabilni" igralcev med vami velike vožnja za dva prostih dni. Vendar, če niste Star kolesar, potem imamo nekaj za vas: Švedska razvijalec Star Stable Entertainment veselili donacije si brezplačno premijo sezono za konjske igre z oznako. Proga je relativno kratek držite. 

Za tri dni, si dovoliti, da vas StarRider poklicati, če eingebt kodo SRWEEKEND igro. Na vrhu, je 100 kovancev zvezd, ki lahko gredo na nakupovalni turneji - tako bi lahko vsak vikend še začetek, kajne? Pomembno: Koda je veljavna ob 16. uri le do 25. septembra. Ti so se mu ne izplača do takrat, si zamudil priložnost.

Če ste bili vrgli še ni videti v Star Stabilno ta teden, boste odkrili nekaj novih funkcij za vikend. Razvijalci so izdal posodobitev v sredo, so bili izvedeni z novimi nalog. Tukaj ste pomagali modni policijo in komisarju Lacroix, na tednu mode v Jorvik mesto za zagotavljanje varnosti, tako da lahko oblikovalec Franziska Iron Saddle predstavila svojo novo kolekcijo gladko. In ko smo na temo mode: Seveda lahko ta oblačila neposredno v nakupovalnem središču prestolnice v Star Stable pridobiva. 

Poleg tega lahko na uro občudovali kažejo Superstar Raptor poje svojo uspešnico "Jorvik mesta" na velikem odru. Končno, obstajajo tudi ponovno poročati nekaj na trg konja: Eddie in Ferdinand jo spoznala ta teden v ribiški vasi Western Cape.

Vir: Star Stabilna zabava