Star Stabilni: Trije konji, tri dirkeTa teden so novi konji v Star Stabilni ali, bolje rečeno, nove različice znanih pasem.

Zvezda Stabilno - Nove Konji

Star Stabilno

Sreda, gorski festival delovni teden, ki smo jih pustili za nami in Star Stabilna prejeli novo posodobitev. Ljubitelji konj igre, tako lahko veselijo svežih postavke vsebine. Glavna novost so trije konji, ki jo lahko odslej kupite na otoku Jorvik. Po eni strani smo imeli kot nov Mustang. Mogoče najti na kmetiji Marley. Ali želite, da vaš stojnici v Star Stabilna dodati Hanoveranec ne, moraš voziti za zlato leaf hleva v. Končno, lahko pričakujete frizijščina športnega konja v Crescent Village. Slednji je najmočnejši od treh novih konj, vendar pa morajo doseči raven 8 kupiti. To velja za vse frizijk športne konje v Star stabilna. 

Če vam je všeč želite videti zdaj nekaj gibljive slike novega Hanoveranec, svež Mustang in novi dodatek k frizijski športne konje, vam se nanašajo na novo epizodo "Star Stable News", v kateri lahko preverijo živali v vsem svojem sijaju ,

Radi bi, da poroča, da vas na drugi veliki vsebini posodobitev, vendar pa je žal ni. Samo, da je konj trg Eddie in Ferdinanda odprla svoja vrata ta teden v Silver Glade, imamo še vedno treba poročati. Toda na drugi strani pa morate vedeti, da je švedska razvijalec Star Stable zabava vsak teden razširil svojo igro z novo vsebino in dogodkih. Ker ni mogoče pričakovati, da je vsak sedem dni, vsebina, ki jo zaposleni za nekaj ur samo.

Vir: Star Stabilna zabava