Zveza Angels: Angel aplikacija za RPG zdaj na voljo v nemščiniZveza Angels za Android in iOS, je sedaj na voljo v nemščini.

Kot je online igra League of Angels že več vas gospodinjstvo ime. Mobilna Črpanje imenom dodatne Fire Raiders in so zdaj na voljo v nemščini in francoščini Google Play in iTunes. Si lahko ogledate novo različico strategije vlogo igra igro z izzivalnimi svetilk sedaj na voljo za naprave Android, iPhone in iPad download.

Poleg možnosti, da spremenite jezik League of Angels aplikacije, posodobitev vključuje tudi igro, pomembne spremembe. Prijateljstvo Sistem je integriran, lahko veže in z njo drugimi igralci za klepet z njimi. Vaš junak lahko zdaj dvignila na legende in pustite žalostno obstoj kot epskih slikah v ozadju. Druga poglavja na zemljevidu so tudi del nove funkcije.

Vendar pa, kot ste morda vzeli slovenske video za mobilne igre, vse skupaj je negativna. Zveza Angels: Fire Raiders je zasnovan kot samostojno igro in ni združljiva z igro brskalnika. Torej boste morali začeti znova in se lahko napredujete skozi igro kot zbirka angel ne prenesejo na Android ali iOS različico Lige Angels s.

Vir: App Store Google Play in iTunes