Aion pregled: razburljiva fantazija MMORPG za bolnika ljubitelje PvP


Vstopite v čudoviti svet Atreia naučiti leteti in izkušnje, kot si ne morete predstavljati imel pred Aion razburljivih dogodivščin ...

MMORPG Aion ima burno zgodovino. Prvotno gepublisht za razvijalce NCsoft v Aziji, Severni Ameriki in Evropi, prevzel v začetku leta 2012 iz Karlsruheja igra razvijalec in upravljavec Gameforge (Tera, Orke Must Die: Unchained) v evropskih climes štafetno palico in napovedal enako niti prehod v igri free-to- model. Aion od takrat je že na voljo za brezplačen prenos s plačilom igralci lahko uporabite več funkcij. Dobili bomo kasneje. V našem testu smo raziskati veliko fantazijski svet Atreia in upam, da letijo srečajo kmalu visokimi višine. To je konec koncev ena od odprtih točk, s katerimi se igra oglašujejo: Učimo se leteti in se boriti v nebo proti sovražniku krilatimi bitij.

Aion

Peljemo dolgo čas prenosa Aion, da nam obveščanje o zgodbi igre. Obstajajo tri vojskujoče v svetu Atreia, in lahko izbiramo le med dvema: The Elyos so lepe, vendar aroganten bitja svetlobe. Zavedajo se svoje angelske oblike dobro zavedajo in verjamejo, da imajo izključno terjatev do zemlje. Oni živijo kraljestvo Elysea s kapitalsko Sanctum. V Asmodians manj močnim soncem, vendar živijo v temi, saj je bila njihova kraljestvo odcepil od strašne katastrofe v davno v Elyos. Ti se štejejo pogumni in težko, ampak z neznanci se obnašajo v bistvu ni zelo prijazen. Tretji del v Aion je NPC dirka Balaur. Te zelo inteligentna bitja želijo podjarmiti ves svet in s tem jezo tako Elyos in Asmodian navzgor.

In če niso umrli, so še vedno ustvarjajo svoj značaj ...

Po prenosu, bomo začeli z igro in začeti oblikovanje znakov. Dva dni kasneje, smo naredili. No, ne tako dolgo, dokler se ne traja, v resnici pa bi lahko preživijo ure v urejevalniku znakov Aion stop. Možnosti prilagajanja so v resnici ogromna.

Igrajte Aion!Vstopite v čudoviti svet Atreia naučiti leteti in izkušnje, kot si ne morete predstavljati imel pred Aion razburljivih dogodivščin ...Igrajte Aion!Vstopite v čudoviti svet Atreia naučiti leteti in izkušnje, kot si ne morete predstavljati imel pred Aion razburljivih dogodivščin ...Igrajte Aion!Vstopite v čudoviti svet Atreia naučiti leteti in izkušnje, kot si ne morete predstavljati imel pred Aion razburljivih dogodivščin ...Igrajte Aion!Vstopite v čudoviti svet Atreia naučiti leteti in izkušnje, kot si ne morete predstavljati imel pred Aion razburljivih dogodivščin ...

Smo prva izbira za deležu Asmodians, ker so videti nekako hladilnik v naših očeh, nato pa dal seksu in primarno razred ugotoviti, kje lahko naredimo sekundarni specializacijo z visoki ravni. Naslednji razredi in specializacije so na voljo:

razredspecializacije
bojevnikgladiator
Templar
čarovnikpozvati
čarovnik
scoutlovec
Assassin
inženirStrelec
Äthertech
umetnikbard
duhovnikduhovnik
Cantor

Smo se odločili za inženirja, saj želimo nov razred specializacijo Äthertech ogledate v času, ki je prišel v igro s pred kratkim izdal posodobitev Aion 4.5. Predogled naše igre značaja, smo nam lahko pokaže naslednji korak. Tukaj smo izbrali oblačila, pričesko, krila in Mech, v katerem bomo lahko dobili, če bomo kasneje uspelo povzpeti na Daevas in specializacije so se smer Äthertech.

V predogledu, smo lahko ogledate na sposobnosti naših prihodnjih mechs ZDA pred.

Toda to ni dovolj: moremo spremeniti vsako najmanjšo podrobnost našega igre narave: velikost, dolžino rok in nog, oblike nosu, obrvi zagon, nakit in tako naprej. Če ne bomo kmalu ne ustavi, ne bomo nikoli dobili igrati, tako da smo se le odločil, da kliknete "ustvariti lik" in začeti avanturo. Mimogrede: Kot free-to-play igralci moramo ustvariti dva lika, medtem ko imetniki računih za zlato osem reže na voljo. Vendar pa je sprememba frakcije ni mogoča, vendar pa bi morali bodisi igrati na drugem strežniku ali izbrisati znake že ustvarili. Seveda je treba malo zvestobe biti.

Kako v Atreia - PVE in quests za začetnike

Torej, na bitko. Smo na koncu v enem, moraš reči lep svet. Čeprav si lahko ogledate MMORPG, da je prišlo do nekaj let pod njegovim pasom - na primer, nekateri prizori so zabrisane kot gore ali pobočja, ki smo ga že nimajo dostopa - a še vedno je Aion ne smejo skrivati ​​v grafičnih izrazov ,

Na začetku smo izbrali znak. Nismo prepričani, če je lepo obleko, ki smo jo izbrali, je padel - in zakaj naša junakinja zdaj skoraj nič ne nosi ...

Začnemo pokol nekaj neškodljive bitja ... preprosto zato, ker so samo tam. In smo se imeli čas, da preizkusite svoje bojne sposobnosti, preden gremo v nevarnih območjih. Začnemo boj, saj smo izbrali z dvojnim klikom na cilj šele, ko jo ali požar in spretnost kliknite. Prav tako lahko izberete klik na je bar spretnost hitrejši, ampak o razporeditvi tipkovnice. Umoril nasprotniki ne pusti gnilobe, ampak poglejmo, kaj so tem plen. Konec koncev, moramo nekaj stvari v vašem inventarja, da bi nam pomagali v prihodnjih misij.

Lep svet Atreia vabi pogosto, da ostanejo.

Ampak dobro, dovolj Vorgeplänkels, hodimo malo naokoli - običajen nadzor prek WASD in miško - in odkrili celo mesto Aldelle kjer je nekaj NPC čakati naloge pred nami. V Aion je razlika med kampanjo, ki nas popelje skozi zgodbo in stranskih quests, ki jih lahko storite, da zaslužite dodaten denar, XP in druge nagrade. Naloge so sestavljeni predvsem iz "tja". "Pogovor na in" ali "Ubij nekaj in bi mi to in ono", Za to, tečemo kot nor od Aldelle do jezera, po Aldelle, nato v gozd in nazaj Aldelle in ... oh. Proga poznamo dovolj dobro in so veseli, ko bomo lahko včasih drugje. Na pokopališču, na primer, kjer je od zadaj, da nam napad grdo maščevanje duhove. Prek miške nad-vidimo, ali so računalniško krmiljeni bitja mirno ali "preventivno" napad, če bomo dobili preveč blizu. Mana Bar igra na začetku ni naš napad spretnosti pomembno, vendar je zdravje bar, kar seveda izprazni, če trpimo škodo v boju. Na srečo imamo možnost, da nas pozdravi; Vendar pa bi morali storiti le, kadar smo v razmeroma varnem območju, ker je to precej postopek. Poklekniti, izpustil molitev podobnih besed in počakajte, da se "magic dressing" deluje.

Pozdravljeni, mali prijatelj, žal, moramo ubil enako. Je odredil NPC.

Stranske gostje, ki nam dajejo gladka nagradnih točk kot ne samo omenjena s sorto. To je nekoliko drugačna v kampanjo, čeprav je tudi tu dolge steze, da iste stare skladbe za prvih namigih dolgočasja. Vendar pa je igra občasno prekine s filmskih sekvenc, ki osvetljujejo zgodovino našega značaja in včasih celo nam je pogled v prihodnost. To je zelo kul.

Sanje o letom in dolga pot do brezna

je res zanimivo celoto, ko smo dosegli raven 10, ker potem lahko uporabimo razred specializacijo Strelec (aka Gunner) ali - v zadnjem času - da Äthertech. Poleg tega smo končno izvedeli, kako leteti, v naši prvi misiji na vzvišenih višinah. Ikona poleg vrstici spretnost nam bo pokazal, ali smo v letenja. Če je tako, smo kliknite nanj in se širijo naša krila veličastno iz. Zabavno pa je kratkotrajna, saj je eter, potreben za to hitro porabi. Poleg tega obstaja nekaj področij, na katerih je mogoče leteti, še posebej, ker smo ostali cooldowns jim trajno ponovno sprostiti krila. Krmilnik v zraku ne deluje precej drugače kot na tleh, le da to so le tretja dimenzija (zgoraj in spodaj). Malo lahko glavo zavrti od začetka, da bo prej.

Fly naučimo od ravni 10, so že&# 039; e, ampak je že majhna, mračno pogled na našo usodo.

Naslednji pomemben mejnik je bil mnogo pozneje raven viiiel 25, ker potem bomo lahko odpravite ven prvič v PvP bitkah, zato bitke z drugimi igralci. Do takrat, je raven, popolno quests in raztrgati pošasti kot nori. Ki teče precej nazaj in da je resnična motivacija ključnega pomena za doseganje teh dveh fazah. Muhe in PvP - to je tisto, kar želimo od Aion, razen, da je zelo velika in raznolika fantazije svet Atreia tudi med ponuja številne Ohhh trenutke. Brezno je območje PvP v Aion, v katerem ne bo prišel daleč brez naših veličastnih kril. To je potrebno za boj s predstavniki sovražnika Elyos za nadzor gradov in drugih objektov. NPC frakcije Balaur zagotavlja, da se stanje vodi v igri, in vklopi ustrezno spet in spet.In drugače? Aion dejansko vključuje vse funkcije, ki jih pričakujemo od klasičnega MMORPG. Mi lahko obdelujete predmete, se naučijo poklic (precej manjšo vlogo), krotke živali in sistem stanovanj je tudi tam. Z redne posodobitve nenehno prihajajo nove vsebine na spletni vlogo igra igro, na primer, je pred kratkim izdal različico Aion 4.5 je razvidno iz Äthertech novih primerov (vsi osem od njih) in dodatnih nagrad za veterane sem prtljago.

naUčimo se leteti!Pester in grafično privlačna fantazije okoljeExtreme možnosti prilagajanja med ustvarjanjem znakovMotivacija za dolgoročne predvajalniki z novo vsebino in PvP na ravni 25Sejem free-to-play (na primer, zmanjšal nazaj na Quest sistema)Dolge razdalje, monotoniji na ravni 10 in 25dolgočasno za ljubitelje non-PvP na dolgi rok

0/5 zvezde

Zaključek

Ljubitelji spletu vlogo igranjem iger so komaj mimo Aion. dnevno, vsaj enkrat, in igral nekaj ur na raven 10, vsi bi morali, če se le da poskusite to z letenjem. Ampak krila sama ne more razložiti uspeh dobro. Če vam je všeč PvP, bo prišel iz stopnje 25 na svoje stroške, čeprav je pot dolga in včasih zelo monotono. Kakorkoli že, v smislu nalog. Iz območja, ki ga ne more trditi z najboljšimi nameni. Spet in spet se srečamo, čudne številke in lepe pokrajine, da smo le preveč veseli, da razišče. preživijo brez denarja, da lahko preživijo, kot dolge ure pred računalnikom, ne da bi nam dolgčas. Šele ko smo skok res globlje v tej zadevi, se zavedamo, da je zlato račun že ima veliko prednosti. tako da imamo prost dostop do vseh območij, večje zaloge, lahko trgovina pretirava in ustvariti več znakov. Kljub temu pa bo free-to-play igralci dobijo svoj denar, ker pri nas Aion zagotavlja Gameforge in NCSoft zelo trdno in vizualno precej osupljivo fantazijsko igro - z vsemi pripadajočimi funkcije.