Plemena: Nov sistem Paladin živoPlemena pripada več kot 52 milijonov registriranih igralcev najuspešnejše brskalnik igre - ne samo v Nemčiji, temveč tudi na mednarodni ravni štejejo. Aktivni so seveda ne vsi, ampak zaprta skupnost obstaja že več let. Ki lahko zdaj veselijo nove funkcije ali razširitev obstoječega elementa. Sistem okoli Paladins, verjetno najmočnejši bojevnik v free strategija igre Tribal Wars, je v resnici popolnoma revidirani. V zadnjem času lahko zaposlili do deset Paladins. Še bolj zanimivo pa je, da je njen nivo do močne enote in so lahko opremljeni z različnimi predmeti.

Za premikanje gor v fazi Paladin v plemena, imate več možnosti. Za eno, on pridobi izkušnje točk, ki jih napadajo, ali jo z njim sovražne vasi lasten brani tvoja. Če ga, poravnava prijaznega igralca, ki zbira Paladin kot izkušnjo podpirajo. Druga možnost je, da pustite Warriors stoj v enem od svojih vasi in gradnjo nove stavbe tam. je vedno znova v popolni gradnje v vsaki vasi, mu prinese nekaj točk eno. Končno, lahko še vedno vlak v rodno vas s Paladin.

Z vsako raven navzgor Paladins dobili knjigo spretnost. Tu ne gre za neko dolgočasno branje: Pisave so zasnovani za povečanje individualne sposobnosti enot, ki so razporejeni na treh področjih napada, obrambe in gospodarstva. Tako lahko poravnate svoj vsakih Paladins drugačna plemena v skladu z vsemi posebne namene. borci Doseg 30. Stopnja

Vir: Sporočilo za javnost