Tera: zbiranje ugled točk in dobili predmetovV Tera imate priložnost, da pridobijo ugled točk. Na ravni 58 ste v nekaterih regijah so na voljo, ki NPC - če ste dosegli določen ugled - ponujajo dragocene predmete, ki so naprodaj. V večini primerov so to predmeti, ki so navada, da bi v fantazijski MMORPG nikjer. Da bi vam ime ubiti svoje pošasti in dokončanje quests ti dan. V spodnji tabeli je prikazano, koliko točk boste morali višjo raven z vidika ugleda.

sumljivo3.000 točk
sumljivo6.000 točk
Izginila9.000 točk
nevtralna12.000 točk
Benevolentno15.000 točk
prijazno20.000 točk
vreden zaupanja25.000 točk
častili75.000 točk

Skupaj šest različnih frakcij je na voljo v prosti-to-play igro. Te so razporejene po vsej svetovni zemljevid in vam z veliko quests, nalog in misij. Za nekatere postavke - vključno s posebnimi nosilcev - mogli kupiti, morate največji ugled razvrstitev oder. Ker je precej potreben čas, je treba že vnaprej vedeti, če izbrani del ima uporabne predmete za svoj razred. Tu se pojavijo v regiji, v kateri je trgovce in za kakšen stil igre, da so primerni.

  • Legacy of Hyderad

Varuhi narave, je mogoče najti v Veritas. Obstajajo različne nakit z mana regeneracijo in nagrad zdravljenja. Tako je ponudba namenjena razredov, ki zdravijo svoje sotekmovalce.

  • Invalesco

Majhna skupina mistične čarovniki, ki so se naselili v Val Tirkai. Izboljšane vrednosti, odpornost na kritičnih zadetkov ali več zdravja: ponujajo zelene kristale, ki se nanaša na uporabo v ogrlice ali obroči.

  • Shariar

, Ki se sklicuje na škodo, ki naj bi Shariar vedno poiskati zdravniško Helkan. Poleg pošiljanja Pernata klobuke, ki jih ponujajo elemente, ki povečujejo škodo in kritično stopnjo hit.

  • Valsekyrjäger

Val Kaeli srečaš divji lovci, ki prodajajo pribor tank. Vsi ji dovolj ugleda, da imate predmetov na voljo, bo naslednje vrednosti: ravnotežje, zdravje točk, groženj.

  • Hands Velike

Kot že ime pove, boste našli te plačance v Veliki, kapital ljudi. Run zeleni kristali v ponudbi, povečati svojo hitrost napad. Poleg tega, da je to črna leopard je priljubljena mount.

  • Agnitor

Če se Nexus faza aktiven, lahko zbirajo ugled točk v tem konkurenčnem področju. Članki so v glavnem za vsebino PvP - mislil - to so razmere, v katerih dvig ste proti drugim igralcem.

Vir: Uradna spletna stran