Slither.io: Nasveti za dolgo kačo življenjaNačelo brezplačnih spletnih iger Slither.io sicer predstavljali preprost. Imate s svojo kačo samo jesti več in več, da raste. Sliši se preprosto, vendar je precej težavno, še posebej, seveda, zaradi ostalih igralcev, od katerih so nekateri precej brušena na uporu. Kar pomeni, da vse druge kače poskušal prisiliti v primeru trka. Če grmi Slither.io z glavo proti njej, krog je konec.

Ostanki kače so še posebej hranljiva. Če auffresst bleščeče polja, ki nastanejo po smrti druge kače, nato pa rastejo govorice. Po zahteva ti elementi. Pogosto se zgodi v igri spretnost Slither.io v rednih prehranjevalnih Binges po ostankih, saj si vsi želijo, da bi dobili nekaj "pogače". Tu je zdaj s mora skrajna previdnost biti. Kaj se začne kot okusen obrok, ki se pogosto konča v Slither.io v kača pokopališču, saj so igralci delajo napake iz čistega pohlepa in trčenja z drugimi kače, kar pomeni njihovo smrt. Želimo vam nekaj preprostih nasvetov, kako ohraniti z brskalnikom in mobilna igra tako dolgo, kot je mogoče.

Začnete kot majhen kača in mora najprej temeljito iti na delo. Pomembno je, da jih dosežejo dolžino, ki vam omogoča, da sami zaviti k sebi, da je tako, da lahko tvorijo zadnji konec kroga glave. Potem ste namreč nekoliko varnejši, saj lahko skrijete svojo glavo, tako rekoč, v sebi. To otežuje druge akterje, da vam vključijo v nesreči. Če ugotovite, da herumschlängelt okoli vas in vedno poskuša voziti svojo pot, preprosto naredi "krog linijo". To bo prežene agresivne igralce hitro, ker se zavedajo, da niste dovolj neumen, da spadajo v njihovo past.

Toda tudi če ste že dosegli precejšnjo dolžino, preži nevarnost. Še večje kače lahko poskusite, da vas obkroža, tako da ne more uiti. Če ugotovite, da daljša kača blizu vas in nenadoma pospešil, nato pa poskrbijo za to, da ste videti v daljavo! Pomaga, če bi sami dolgo v Slither.io, ker potem ne moreš preprosto zaklene v drugo vrstico.

Samo počakaj, da še vedno nekaj pito, lahko tudi dobro deluje.

Pospešite naložiti kače v Slither.io, ki jo držite (za mobilne telefone), levi gumb miške ali zaslon. Opomba: Ta izgubi svoje bistvo! Zato je priporočljivo, da uporabite to možnost samo, če ste dosegli določeno dolžino. Tudi potem morate s hitrimi manevri pa gospodinjstva, ker je tveganje, da se zmotite pri visokih hitrostih, je super.

Vir: Igra