Mighty Quest za Epic plen: Nasveti za Ravnanje čarovnikČarovnik ni jasno, še ni na voljo, kot je sam znak. Kdo želi igrati z njim pred začetkom Open Beta, mora sodelovati pri Epic plen in vlagati pravi denar na Supporter programu za Mighty Quest. Za tiste med vami, vendar imamo nekaj nasvetov pri obravnavi čarobni znak na strani:

  • Nekatere čarobno gibala napadi zadeli sovražnika le, če je eden v določenem položaju. streli gredo v drugih položajih preprosto zgreši bistvo. Torej spremembe pogosteje vašo spletno stran, sicer se lahko zgodi v boju proti drugemu ranger, ki ji blede stran, da so obravnavane škode, ne da bi sama po sebi.
  • Če vam zmanjka življenja točk in nimate več pijačo v prtljagi, je preprost trik, ko imajo sovražnika na zaliv, medtem ko neguje tudi svojo energijo. Vortex načrt Magic svoje odpravlja skupaj sovražnike in jih hkrati omamljanje. Zdaj njeni smrti vijaki ali sklopi smrt oprijem v in ščepca nasprotnikov energijo. Toda bodite previdni, nekateri RAID šefi so imuni na to.