Kdaj “Mighty prizadevanje za Epic plen” offline?


V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!

Kaj se je zgodilo s Mighty Quest za Epic plen? Skoraj tri leta dokler imamo vse kratke novice absorbira igro kot izsušeno goba. Tudi majhen novica je pretvori v besedilo in se uporablja na kakršen koli način za naše poročanje. Konec koncev, je za projekt ni neznano podjetje. Ubisoft ali natančneje ekipa v Montrealu, ki proizvajajo druge naslove, kot so Assassin je Creed, nadzorujejo in Co., so najprej poskusili na naslove free-to-igra. Ideja je bila, ali je še vedno osvežujoč. Namesto da tekmujejo z drugimi igralci v neposrednem spopadu, je to predvsem stvar grabljenje v večini bogastvo, najhitrejši na plen različnih ključavnice ali drugače požrešen. To je vse narejeno v stilu Dungeon Keeper, le z veliko popolnejši humor podtonom.

Ampak na neki točki je bila igra malce na progi, še posebej za free-to-play igralca in običajno to pomeni konec za spletne igre. Ko je mešanje skupnosti ni več ustrezen in igralci, ki vlagajo denar, so brezupno slabše, potem je ponavadi sinonim za prvi žebelj v krsto. To je tisto, kar se je zgodilo v zadnjih posodobitev za igro. V tistem času je bilo namreč mogoče kupiti nadgradnje s pravim denarjem, s čimer se plačujejo uporabniki pridobili izjemno prednost. Po protestih igralcev je Ubisoft dejansko znatno ublažili vsebino, vendar je očitno narejen iz prahu v isti sapi. Zadnji popravek z dne julij 2015. Od takrat se dogaja v igri nič več, razen nekaj manjših dogodkov, vse do oktobra. Tam je bilo zabeleženih nobenih novih vsebin, izvaja vzdrževalnih ali vsaj ne oglašujejo. Forum je prav tako ni res umirila stran Facebook in Twitter ležijo v prahi. Ubisoft predstavlja sam tiho. V nasprotju s tem, tedenski vzdrževanje na Silent Hunter Online zdi naravnost navdušena, tudi če se zabeleži ta nova vsebina tudi od začetka, leta 2014.

V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!

Torej, kaj se dogaja z Mighty Quest za Epic plen? Domnevamo, da tako dolgo, kot so prihodki pokrivajo fiksne stroške, bo ostala na spletu, vendar brez nove vsebine igro. Dejstvo, da Ubisoft, vendar ne še deluje bolj upravljanja skupnost in igralci kvazi zabavo le uradni forum sam, upamo, ne pomeni nič dobrega. Je poskus free-to-play, ki jih Ubisoft Montreal že uspelo?