Neverwinter: Proto Bellos kampanja za PC različici je v živo


Potopite se v fantastični razburljivo spletni svet Dungeons in Dragons in izkušnje avanturo v mestu Neverwinter.

Kaj se zgodi, ko se lahko strastno skupina igralcev navdih več in več ljudi za svoja dejanja? Sčasoma, proizvajalec igre je z njim seznanjen in poskušal izkoristiti in hkrati zadovoljiti skupnosti. V preteklosti je bilo mogoče opaziti v Counter-Strike, Dota 2 in CO. Takšna razmerja še ni ga sprejeli na spletu vlog igre Neverwinter, vendar se je izkazalo, razširitev, ki je bil prikazan v dejanskem stanju pred nekaj tedni na PAX v ZDA.

Trailer za širitev:

Od danes razširitev teoretičnih je "akcija Porto Bello je" v živo za PC različici igre. Celotna april prenese na vas, naloge in izzivi GM Portobello DaVinci. Odvisno od tega, kako si ti premagal, narediti nove misije, ki se uporablja, ki bi ga morali izpolniti, če želite izkoristiti ustrezne nagrade. To je nekako znano? Ni čudno, da razširitev temelji ohlapno o dogodku Respens igre, ki poteka tudi v aprilu.

igrajo Neverwinter zdaj!Potopite se v fantastični razburljivo spletni svet Dungeons in Dragons in izkušnje avanturo v mestu Neverwinter.igrajo Neverwinter zdaj!Potopite se v fantastični razburljivo spletni svet Dungeons in Dragons in izkušnje avanturo v mestu Neverwinter.igrajo Neverwinter zdaj!Potopite se v fantastični razburljivo spletni svet Dungeons in Dragons in izkušnje avanturo v mestu Neverwinter.igrajo Neverwinter zdaj!Potopite se v fantastični razburljivo spletni svet Dungeons in Dragons in izkušnje avanturo v mestu Neverwinter.

"Kampanja Porto Bello je" vključno z novimi liki je mogoče najti v PC različici vas od včeraj. Xbox igralci morali malo počakati, dokler se igra podaljšek konzolo, ker točno dan, vendar ni.

Vir: Sporočilo za javnost