Zamrznjena Prosti pad: Olaf basks v novi posodobitvi


Pomoč Olaf, Anna in Sven v Frozen prosti primeru rešiti različne uganke, da se ponovno vzpostavi mir in pomlad prihaja.

Olaf ljubi poletje in ostane z vami v 30 novih stopenj.

Čeprav Olaf je snežak, ljubi poletje. vohanje cvetje, Zahvaliti na soncu in igranje na plaži. Zahvaljujoč čarobnih sposobnosti Elsa je lahko mali snežak jezo sprostil v največji vročini ne topi. Po dolgo čakati, da je zdaj tako daleč in za Olafa začne mobilne igre Frozen prosti primeru zadnji poletni čas.

Prenesite aplikacijo zdajPomoč Olaf, Anna in Sven v Frozen prosti primeru rešiti različne uganke, da se ponovno vzpostavi mir in pomlad prihaja.Prenesite aplikacijo zdajPomoč Olaf, Anna in Sven v Frozen prosti primeru rešiti različne uganke, da se ponovno vzpostavi mir in pomlad prihaja.

V 30 novimi ravnmi sončnih Njeni vaši-sestavljanke spretnosti za reševanje mogoče dokazati. Seveda je to čas, da odkrijete zbirateljske. Pretty cvetje bo izbral tebe. Kot čaka nagrada za primer, bela zmrzali na vas ali Olafa "kihanje bonus". je petje Snowman kraji enkrat off, kristali letijo le tako celem igrišču. Toda Olaf ni samo leni na njegovo ledeno kožo, vendar pa je tudi aktiven atletski. On te vrstice enkrat čez preko konkurenčnih pogojev in ji daje celo vrsto kristalov iz.Torej si lahko nastavite novo raven z Olafom in drugih znanih znakov iz Disney filma Ledena kraljica, vendar pa morajo imeti uspešno zaključili vse stopnje normalnega zimskem načinu na 285.Vir: Google Play Store