Jezdeci Icarus: Takoj odprta za vsakogar – odprtih …


V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.

Če ste želeli kupite paket za ustanoviteljev Riders v Icarus in jih odprašimo in ne ključ beta, lahko vaše potovanje končno začeli zdaj v domišljijskem svetu free-to-play MMORPG. Nexon in razvijalci WeMade so dali zeleno luč za odprti beta spletnih iger. Tako da lahko začnete igrati takoj po registraciji - brezplačno, seveda.

Tam je bil v Riders z Icarus v zadnjih mesecih že zaprte nekatere preizkus poteka za omejeno število igralcev, zdaj pa vse mora tekel. Kot že ime pove, da ne igra v spletni vlogo igra igro vse ukrepe na terenu. Edinstvena značilnost je, da lahko ukrotiti svojega krilatega bitje in letijo na hrbtih po zraku. V igri svetu lahko najdete zelo različne vrste zmajev: majhen, dinamičen vzorce, kot tudi velikanski kuščarji bitja, ki lahko jed ven res težko izgubo, ki pa deluje malo Naočit. Obstaja več načinov igre, kjer se lahko srečujejo sami ali s prijatelji zmogljivimi računalniškimi nasprotniki, ampak seveda kaže tudi v PvP, ki je njegov leteči najbolje gori pod nadzorom.

Na začetku odprtega beta, razvijalci so že trdi, da je nekaj sprememb na podlagi povratnih informacij iz zaprtega beta, ki se izvajajo. Na primer, da je nov dosežek sistem Riders v Icarus, ki bi morala ponuditi več zanimivih misij in vam daje priložnost, da zaslužijo igro valuto hitreje. Vadnica za začetnike je bil spremenjen, kot tudi v trgovini.

Igraj Riders iz Icarus!V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.Igraj Riders iz Icarus!V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.Igraj Riders iz Icarus!V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.Igraj Riders iz Icarus!V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.Igraj Riders iz Icarus!V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.

Da bi proslavili začetek odprtega beta Riders v Icarus, Nexon in WeMade organizira tudi dogodke v igri, ki vas nagradi, med drugim, če se prijavite pravočasno. Tisti, ki se prijavijo do julija 20, dobi Dragonfire ramo Ravens plačani, in da so postavke za LAU do 26. julija, ko pogledaš pustite na dan.

Nov napovednik je bil prav tako sprosti:

Vir: Sporočilo za javnost