Jezdeci Icarus: Petdnevni beta dogodek se začne danesDanes zadnji zaprta beta dogodek dejanje MMORPG Riders so v Icarus začne. Prireditev traja pet dni, in meni, da vsak dan nov legendarni element od ustanoviteljev paketov, pripravljenih, da se preizkusili s tabo. Po končanem premoru dogodka je nato toda ko je napovedal, dokler ni začela odprta beta.

Za enkrat preizkusiti strežnika Riders iz Icarus pod obremenitvijo, Založba Nexon in razvijalci WeMade organizira beta vikend, ki se začne danes in traja do 7. junija. Kot predokus ustanoviteljev paketov, ki jih dobite zagotovljen dostop do beta in legendarnih predmetov, nosilcev in povečuje se en element ali gori je na voljo za testiranje na pet dni. Danes, na primer, je diamant Wolf, jutri dodatek in v nedeljo ekskluzivni Dragon Mount Karios. V ponedeljek in torek je kdaj obleko in orožje, koža od ustanoviteljev paketov.

Ustanovitelji paketi za voznike Icarus prišli v treh različicah in ponuditi več, odvisno od cen booster, predmetov in nosilcev. Strošek je tukaj za najmanjši paket za 24,99 EUR in za najbolj celovit sveženj o ustanovitelju 89,99 evrov. Ustanovitelji paketi omogočajo tudi zgodnji dostop do Open Beta, ki se začne za kupce paketov 29. junija. Dne 6. julija, se vrata nato potisne daleč v igri in vse zainteresirane igralci lahko dobite okus. On-od danes naprej zaprta beta dogodek, vendar se lahko udeležite le, če ste bodisi paket ustanovitelj kupili, prejel vabilo ali prejeti ključ naredil.

V Riders v Icarus je dostavijo vam ostre spopade v zraku.

V Riders v Icarus do Nexon in WeMade poskusite o vključevanju zračne bitke z in proti mistična bitja v klasičnem fantasy MMORPG. vendar vgradnjo v igri lahko vsi letijo na noben način, niti vam ni treba izbrati tisto, ki jo, lahko pa jih zbirajo.

Vir: Sporočilo za javnost