Jezdeci Icarus Preview: junakov z licenco za letenjeOnline igre, Vloga igranje so dimetanonaftalen ducat. Danes, tisti, ki ne morejo priti do nekaj posebno funkcijo za svoje MMO sam, ampak preprosto samo po standardno formulacijo, je malo možnosti, da prevladujejo na trgu. Razvijalci WeMade Zabava je pomenilo za MMORPG Riders v Icarus: ". Let ampak za vgradnjo v središču" Ne prej reči kot narediti: The naslovov free-to-igra za založnika Nexon obljublja epske bitke na konju in letečih vgradnjo kot mogočna zmaj ali orjaške sove - tako v PVE in PVP. Toda izven nje Jezdeci Icarus zdi, da je stvar v starem MMO Trott izteče, kot smo ugotovili, ko igrajo zaprto beta.

Znak, veliko obrazov

Preden smo začeli našo avanturo v domišljijskem svetu Riders v Icarus, moramo opredeliti, kaj dejansko želimo biti neke vrste junak, seveda le enkrat. Pet razredov, da izberejo, od katerih vsi ustrezajo standardu žanra. Kot Luda nas močno na blizu, zaradi česar gosto meč za strah in teror med svojimi sovražniki. Stražar, pa potopi tudi v težkih oklep neposredno v boj, temveč služi kot klasični posodi. Torej bi moral vstaviti škodo, ki služijo svoje zaveznike in levi deliti others. Vendar se je na koncu opremljena s ščitnikom. Morilec odpove debel oklep in se opira na dve bodali, ki je povzročila veliko škodo v kratkem času. To je nujno potrebno, ker je veliko lopov ne more stati. Tisti, ki raje ravna z uroki, odloči za čarodeja in če želimo podpreti naše igralce z zdravilno moč, se dotaknemo kot duhovnik skozi svet Riders v Icarus.

Za boj ni nujno najboljša zaščitna oblačila, ampak v urejevalniku tako bikini zelo praktičen.

Smo se odločili za ponorijo in takoj konča v urejevalniku znakov. In da je ponosen res: Nismo le nekaj prednastavitev za obraz in telo so na voljo, lahko tudi prilagodili našo podroben alter ego z drsnikom naših željah. Če ste moški in MMORPG kot igranje ženskih likov, ker si raje gledal virtualni dama na riti kot fant, ki je naravno.

Prison Break v Riders v Icarus

Naša avantura v zaprtih beta Riders v Icarus ne samo začeti na enem izmed najbolj vabljivih krajev smo sedijo za rešetkami, in sploh ne vem, le enkrat, zakaj. Dokaj hitro, vendar smo osvobojeni pridruženo in roko sebe v bližnjem stojalo meč. Tukaj je igra, nas uči osnovno upravljanje, tako začetniki ne bo treba skrbeti, da bi preprosto vrže v globino. V praksi to pomeni: Naš Odrešenik imenuje Crow celoti uglasbil v angleščini. Enako velja za Rena, drugo vožnjo kolega, ki je zaprt tudi v ječo. Z našo mečem smo razbili ključavnico na njihovi mobilni vratih in že smo tri.

Vendar bi bilo dolgočasno, če bi tak izbruh brez zapletov poteka tudi. Takoj zmanjkuje prvo varovalno noge: humanoidnega nosoroga v težki oklep. Tusker očitno ne prosi nas, prosimo, o tem, da se vrnete na naše celice, ampak nihanje svojo veliko dvojno sekiro. Smo sprejeli povabilo k boju za vas in pokazati lihe prste parkljarjev, ki ima vodilno vlogo na tem področju. Sistem Riders v Icarus boj nima nobenih velikih presenečenj in deluje na preizkušeni vzorec, da vsakdo ve, kdo je kdaj igral World of Warcraft: s klikom miške ali pritisk tipke smo improvizirali našega sovražnika in nato aktivirate s številskimi tipkami na spretnosti na Skill Jezik bar. Za posebne napade moramo kot Luda bes, ki zapolni z vsakim samodejnim napadom. Sprva nismo toliko zmožnosti. Višje gremo v ravni, so bolj posebne sile vključen Riders v Icarus seveda.

Zgornja Rogue Rondo bi prišli iz Final Fantasy.

Problem Princess

Po nekaj metrih in drugih sporov z nosorogi srečamo naš vodja Tortus, ki nas v nadaljevanju pove, kaj se je zgodilo in zakaj smo se dejansko znašli v tej temno ječo. Filmček iz igre, grafiko, kaže, da smo del varovalom moštev, ki bi morale voditi (neimenovani) princesa prepričani, da je prerok, tako da bi bili tam študija relikvija in lahko sprosti svoje sile. Toda na poti, je skupina napadla temne Sluge in njihov vodja Rondo, ki prihajajo letijo zmaji. Čeprav Tortus in sodelovanje po svojih najboljših močeh, slabi fantje praznovali zmago. Rondo ugrabil princeso (kako presenetljivo za računalniške igre) in mi bo dal v zaporu dejal.

Filmček v Riders v Icarus morda ne dohajati prizorov sodobnih uspešnic iger, ampak lepo uprizorjena in nas potegne v igro - predvsem kot govorniki naredil dobro delo in odmeva epski orkestralno glasbo iz zvočnikov. Nato smo se borili v prvi šef nasprotnika, ki dokazuje, težko, saj ni posebej. Ampak, da ni čudno, ta spor spada še vaje, kjer smo prišli anschießend prvič z živalmi letenja iz Riders iz Icarus v stik. Naša pobeg uspeti na hrbtih krilati konj (Pegasus ključnih besed). Tako smo spet začeti z njihovo kontrolo letenja poznajo, kar dokazuje, da je precej preprosta. S pritiskom na preslednico snamemo. Naj poletom našo sredinec na "W", poriva dvojno preslednico se in pridržite, nato pritisnili, smo drsenje s povečano hitrostjo skozi zrak.

Dnevne operacije začnejo

Na žalost, enota let konča zelo hitro z drugo filmček. Naša skupina je pobral velikana, ki plujejo pod stingrays - ki jih imenujemo krat limuzina storitev! Dolgčas, slabi fantje imajo kaj proti temu, da smo tako zlahka izognil, in ogenj z bočnim topništva na naši prevelik taksijem. Ogromni hrustančnice zruši in smo na koncu v velikem gozdnatem območju. Od tu je doslej uspešno predstavitev zgodbe končana očitno v veliki meri in normalno MMO življenje začne. To pomeni, da izpolnjujejo vse vrste prizadevanje dajalec, ki nam povedo le krhke tekstovnih oken, kaj in zakaj, da to storite. Naročila so na standardni ravni spletnih vlogo igranjem iger. "Ubijte, zbirajo» več kolesarjev Icarus nima ponuditi v prvih urah igre. To ne pomeni, da je naslov ni zabavno. Nas preprosto ni dovolj, da so nekatere nekaj.

Dokler ste izpolnili te dvoboje v Riders v Icarus, bo veliko ur mine.

Vendar je še vedno stvar držal. Zelo zgodaj smo izvedeli, je možnost, da ukroti quadrupeds. Poskusimo vendar zgladi na samorog. Spremljamo pristopiti plemenito bitje in skok na hrbtu. Kaj sledi, je preprosta QuickTime dogodek. Pritisnemo označene gumb ( "W", "A", "S" in "D") ob pravem času in napredek bar napolni. potisnemo prepozno, se zdi proces obsojena na neuspeh in moramo poskusiti znova. v resnici pa je precej enostavno dobiti samoroga pod nadzorom. Torej imamo prvo Mount in potovanja odslej udobno na hrbtu preko igre svetu. Z Ross, ne moremo boriti še, vendar to najprej potrebujemo ustrezno orožje. da je, dokler ne pride v Riders v Icarus v pravih bitk na vožnjo, kaj šele živali letenja, bo veliko ur igranja mine. In do takrat naslov je verjetno, da se razlikujejo, vendar le malo od drugih iger tega žanra.

ocena:

Jasno je, da smo videli le del vsebine je tekmovalci Icarus ponuditi. Zato ne želimo posegati in so zelo veseli, da vidim, kako pomembno se bodo nosilci kasneje v igri in ali naj bi se spopadi na konja, zmaja in sodelovanje dovolj res svež zrak. nič več, nič manj: drugače Riders of Icarus nam daje trdno prvi vtis. Osnovni igre elementi so dobro znani, vendar deluje zelo dobro. Tehnično, nimamo kaj pritoževati približno. Zaprta beta je zelo stabilen in grafika so zelo impresivno za spletno vlogo igra igro, tudi če ne doseže raven Black puščavi. To je škoda, da je tako jasen prelom v smislu predstavitve po prologu. Kje smo doživeli govor in prizore tam, pa je ni veliko ostalo od prvega desni ravni območja. Kljub temu Riders of Icarus je vsekakor free-to-play MMORPG, ki mora voditi svoje oči na.