Jezdeci Icarus: Nove ječe, tovariši in raven pokrov 55free-to-play MMORPG Jezdeci Ikar se je obsežno posodobitev imenom "Korupcija svetlobe" prejeli. Igralec MMOs lahko veselijo sveže vsebine, kot so nove cone in ječe ter povečanje pokrovčkom ravni. Nexon je tudi igro podaljša za 30 novih divjih bitij, ki jih lahko storite, da vaše hiše ali gori.

V novo integrirano območje Elloras zatočišče je vnel nov spor med kaosa škratov in vil svetlobe. To je do vas, da naredite zarotnik poiskati in znižajo za ohranitev svetlobne škrate pred uničenjem. Nov Dungeon vam ponuja idealen kraj za izčrpanja nov pokrov na ravni 55 ravni in da bi vaš junak še močnejši. Vsakdo, ki ima stopnjo 50 že dosežen, lahko igrajo nove legendarne Dungeons tudi: The Dungeons tančica jama Icy shranjujte in razpoke so vam zdaj v legendarnem težavah na voljo.

Elloras zatočišče in orkan korita so tudi dom za 30 novih bitja, ki njo in mirne mogoče premagati.

V Riders v Icarus svojim gugalnice vas na zadnji impresivno nosilcev in bojev proti bližnjem pogubo, ki ogroža vaš svet. V številnih gostje lahko ječe in zgodba misije dal svoje sposobnosti za test, pipe epski plen in še naprej izboljšuje svoje like. Posebnost Riders v Icarus je impresivno grafiko in vsestranskost charmable jahanje in hišne ljubljenčke.

Vir: Uradna spletna stran / Sporočilo za javnost