Jezdeci Icarus: Zadnji preizkus pred odprte betaZaložnik Nexon Amerika in razvoj studio WeMade Zabava napovedala, ko se začne tretji in zadnji zaprti beta online igra vlog Riders v Icarus. Od 2. junija imajo izbrani igralci priložnost, da se potopite v svet domišljije in sedi na zadnji ponosnih Unicorns ali mogočnih zmajev. Test faza bo trajala pet dni, 7. junija, so strežniki ponovno izključite. Vendar ne predolgo, ker že 6. julija se bo začela Open Beta kolesarjev v Icarus. Od te točke, potem lahko vsi igrajo MMORPG. Ki so sodelovali v zaprtem beta, pridobljen za odprto testni fazi srebrni ali zlati zmaj haljo kot nagrado.

Če želite, da je možnost, da dostop do beta res, vi ste registrirati na uradni spletni strani Riders v Icarus. Se vi ne zanašajte na srečo, obstaja še en način, da bi dobili dostop do zaprtega beta: Ko kupite paket ustanovitelj ste zagotovljena. Poleg tega se potem začne od 29. junija odprte beta igro, medtem ko so vsi, ki niso plačilne igralci pustili na strežniku do teden dni kasneje.

Najcenejši ustanovitelj paket Jezdeci Icarus bo stala 24,99 evrov in vključuje tudi ametist-Wolf kot gori, ekskluzivni Wolf kože z bonus hitrosti, naslov "Hakanas Honor garde," škatla z 50 Elluns in vsak 20 zdravilne in mana napitkov. Če ni bilo dovolj, boste dobili obsežne ustanoviteljske paketov, ki še vedno vsebujejo drugih nosilcev, kože, dodatno režo znakov in bon za spremembo videza vašega junaka za 43 evrov in 90 evrov.

Vir: Sporočilo za javnost