Dawn testa Gods: War of the Gods ponuja neverjetno …Vojna bogov se je začelo.

Odkar Clash of Klani, mešanica kopičenje igro in v realnem času strategije je eden izmed najbolj priljubljenih žanrov na mobilnih napravah na vse. Z Dawn bogov iz berlinskega založnika je Aeria igre izdal novo aplikacijo free-to-play v tej kategoriji za iOS in Android naprave v zadnjem času. V tem primeru, mitološki nastavitev, grški bogovi in ​​junaki igrajo, v katerem nam je glavna vloga čaka. Vzeli smo si ogledali brezplačno mobilno igro še bolj natančen.

Dawn of Gods je sestavljen iz dveh osnovnih elementov urbanih in boj. Obe področji sta tesno prepleteni. Tako smo zbrali v spopadih pomembne vire za razširitev našega naselja in na drugi strani, se moramo opremiti naš mitološki vas s stavbami, ki so pomembne za vojaške manevre in zagotovijo določeno stopnjo varnosti. Nismo sami na svetu igre of Dawn bogov iti, lahko pa se nenehno napadli z drugimi igralci ali NPC. Zato je pomembno, da se izboljša od začetka obrambo našega naselja.

potopite

Obstaja vaje v Dawn bogov, ampak zlasti podrobnosti, da ne pade ven. V uvodu v bistvu je, da se prvo stavbo in zaposliti nekaj vojakov v vojašnicah. Niso razložil vse funkcije v igri, zato moramo poskusiti in kasneje v veliko tudi prebral, da bi razumeli, kako natančno je najbolje nadaljevati z gradnjo naše področje. Prednost so igralci, ki so že pridobili nekaj izkušenj s to vrsto mobilna igra tukaj. Toda tudi novinci je mogoče najti skupaj tudi čez nekaj časa.

Sčasoma smo izboljšali obrambo našega mesta, tako da nas nihče ne oropa naših surovin.

Predstavitev in grafike v Dawn bogov je tu in tam malo unpolished. Občasno prihaja do nekaj glitches v animaciji, gledano v celoti, igra je precej, vendar abzuschauen. Gledamo navzdol ukrepa, in lahko povečate in ven, da nam boljši pregled. Ker je uporabniški vmesnik precej ometane z gumbi, ukrepov in označb moramo biti previdni s svojimi kretnjami. Dawn of Gods ima zato malo lažje na večjem zaslonu tablet kot na telefonu.

Vsak bog ima posebne vrednote in spretnosti.

Tako smo se napadalci v Dawn bogov življenja težkih

Poglejmo najprej na razvojni vidik Dawn bogov. Obstajata dve glavni viri, ki jih moramo kupiti nove stavbe, katerih nadgradnje kakor tudi za novačenje novih enot: Gold in Ambrosia. Tako izdelujemo sama, kjer smo jih zaslužili velike količine predvsem požarov. Pomembno je, da širimo vzporedno spomin, tako da bomo lahko čim več zakladov shranjevanje. Seveda nismo edini, ki gredo na pohodu v igri. Ostali igralci in računalniški nasprotniki nas lahko napadejo kadarkoli. Zato bi morali sprejeti zaščitnih ukrepov od začetka.

Z vsako stopnjo navzgor smo dobili dostop do novih obrambo.

Nadaljnja gremo v ravni, bolj obrambni stolpi, stene in druge strukture, ki so na voljo za nas. Imamo tudi možnost za zbor bogov in da gledajo čez naše mesto v Dawn bogov.

Mi lahko povabi nove bogove dnevno.

Velika bogovi raznolikost prinaša globino in strast za zbiranje

bogovi ključnih besed: so mitološke figure niso samo del naslova igre, ampak tudi bistvenega pomena za naše cesarstvo v Dawn bogov. Obstaja več različnih božanstev, da bomo lahko skličeta večinoma brezplačno. Vsak bog ima posebne vrednote in posebne napade, ki ga uporablja v boju. Imamo priložnost, da se združijo z vsakim drugim bogovom ter jih izboljšati, da bi povečali njihovo moč in vzdržljivost.

Vse o bogov najdemo v integriranem Mythopedia.

Faktor zbiranje in število strateških možnosti, ki so nam na voljo prek združitve in nadgradnje, ki pomembno prispevajo k dolgoročno motivacijo. Kljub temu pa moramo tudi redne enote. Bodo usposobljeni v vojašnici, kjer se lahko proizvajajo več vrst vojakov vedno, nadalje smo izravnamo stavbo. Enote, ki so bile usmrčene v napadu na igralca ali poravnave NPC, so odšli. Zato moramo nenehno usposabljanje novih borcev.

Čim višja je stopnja vojašnice, tem bolje enote so na voljo.

Velika zabava dren v Dawn bogov na gradnjo mesta. Mi lahko premika stavb in zidov po svoji volji, ne da bi nam bilo dodatno. To omogoča odlično obrambo vztrajno in poskusite različne kombinacije obrambnih in odprtih dokumentov Ivan.

Skupaj boj za oblast

V Dawn bogov obstaja več načinov za boj. Merimo lahko sami v areni z drugimi igralci, napadli v načinu PvP v asinhronih bitkah mesti igralcev ali sprejmete NPC naselij pomeni "osvojitev" in plenjenje. Bitke potekajo, kot vemo iz podobnih iger v žanra. Iščemo v okolici, nato pa se kjerkoli izven zidov naših enot in bogovi, iz katere se nato samodejno vlečejo v boj. To ni mogoče posredovati neposredno v akcijo, si lahko ogledate krat na možnost prekiniti napad zgodaj jih bomo ukinili. Res je, da je to koristno le, če je hitro jasno, da ne moremo zmagati proti vsem pričakovanjem in vodi do popolne izgube naše vojske.

Ko se boj nadaljuje, da lahko samo gledajo - ali umik.

Socialna interakcija je tudi pomemben vidik Dawn bogov. Imamo priložnost, da se pridružijo zavezništvo in sodelovati kot član te skupine velikih zavezništvo bitk, ki nam prinašajo še več plen kot napade na svoje. Obstajajo tudi v igri klepetalnice (na svetovni ravni in za zveze), v katerem se lahko izmenjujejo.

Obstaja več uvrstitve, poleg seznama PVE in lestvice za PvP.

Nadaljujemo na naslednji strani z našo Dawn bogov pregled!

Dawn of Gods Review

Raznolikost bogov in mitoloških figur je super.

grafika:Poleg ene ali druge grafične hrošča, je Dawn of Gods zelo lepo oblikovan. Tam so odkrili številne animacije in podrobnosti, in se lahko spremeni tudi faktor povečave, da nam boljši pregled. Meniji so nekoliko prekomerno telesno težo, zaradi česar je nadzor na majhnem pametni telefon na dotik zapleteno.
zvok:Obstaja v Dawn bogov prijetna glasba v ozadju, ki je utonil, ki jih glasne zvoke bling bling. Obseg se res ni uravnoteženo. Koga briga, kdo lahko zvok seveda preprost.
obseg:Dawn of Gods ponuja dovolj možnosti in globino za predvajanje, da igralci dolgo v vrsti. Obstaja skoraj 200 bogovi, da zbirajo, poleg tega pa smo vedno obrnejo z naraščajočo stopnjo novih enot in prosti stavb. Koristna v smislu dolgoročne motivacije, značilnosti skupnosti, ali pa povezav in prijatelji seznamov.
Zabava:Dawn of Gods vključuje vse funkcije, ki jih pričakujete od mobilnega F2p realnem času strateška igra. Zmedo iz trdna obrambna strategija prav tako zabavno kot spopadov -, ki smo ravno sprejeti v boju ni veliko storiti. Kaj je tu mišljeno precej sestavo vojakov, ker potem lahko bistveno vpliva na izid bitke. Veliko bogovi, ki jih lahko zbirajo, dajejo igri več globine.
Free-to-Play, Balance:Je plačana premija valuta v igri, komet. Tako, da lahko, na primer, preskok čakalne dobe ali omogočiti več Bauslots. V je Dawn of Gods velikodušno obravnavali kometi, bomo lahko te stvari pogosto brezplačno dobiček, kot je prijavo ali plačilo za stopnjo-ups. Tako je zagotovljeno ravnotežje med plačilom in plačanih niso igralci. Če ste porabili veliko denarja prihaja seveda iti hitreje, ampak na koncu, je uspeh odvisen predvsem od že taktične spretnosti iz.
naVelika globina in taktične možnosti, tako v razvoju in v bojuVeliko načinov, da bi dobili brezplačno in kometovzagotovljena dolgoročna motivacijaVaje velikosti malo omejenihTehnični in grafični hrošči, občasno zruši

4/5 zvezde

Zaključek

Ko smo reingefuchst nam pomeni, da smo v igri precej zabavno. Tudi če bomo morali biti zelo previdni, na malem zaslonu pametnega telefona, kjer smo hintippen (še posebej, ko se borimo), smo imeli nekaj časa, da bi dobili visi in tudi razvili za nenehno izboljševanje naše obrambe in žaljivo motivacijo. Dawn of Gods se bori malo s tehničnimi težavami, ki so, upajmo, kmalu fiksne. Občasno, aplikacija odvisen, zato moramo pogosto ponovno zagnati. In grafični nepravilnosti obstajajo. Ker je igra v živo, vendar le za kratek čas, verjamemo, da so te težave rešiti. Pozitivna lastnost je, da se lahko premija valuta zaslužili brezplačen težko igrati. Zanimivo je tudi vidik zbirka na področju bogov, med katerimi so tudi novo redno izvajati. Skupaj Dawn of Gods ponuja zabave in pričakujemo od igre, kot vseh funkcij.