Blossom Blast Saga: Nasveti za začetnike – načine in …


Magnificent cvetje kolikor seže oko! V igri Facebook in mobilno igre Blossom Blast Saga igranje s pisanim cvetjem.

Blossom Blast Saga, nova igra od kralja za iOS in Android.

Blossom Blast Saga je najnovejši tekmo-3 String King. Namesto sladkih kariesa onesnaževalcev ste sami posvetili v tej mobilne igre za Android in iOS pisane popkov, da je njen cvet začel. Tako, da boste vedeli, kaj pričakovati z naraščajočo stopnjo ravni in večje težave na vas, da ga učijo v naši Nasvet Blossom Blast Saga vse pomembna ikona ujemanje s cvetjem.

Znane število iger

Kot že veste, je varen od drugih iger na King, imate pet življenj na začetku. Ko se neusmiljeno ne da bi obvladali raven v težaven, boste izgubili eno izmed njih. Že narejene poteze ne moreš se preprosto obrnil v igri, tako da mislim, pred vsakim vlakom o posledicah, ki nastanejo.

Vsakih 30 minut za regeneracijo življenje. Kdo ne želi čakati dragoceno "cvet Blast Saga" -Goldbarren kožo na glavi, je običajno le za pravi denar.

Booster in grdo ovire na Blossom Blast Saga

Če ste zatakne na ravni in ne dobijo najboljše namene, preprosto dostopa do lopata nazaj na svoje nakupe bolj proti zlatu. odstranimo s pomočjo njenega vsega, kar boste dobili na poti - na primer plevela, stekla ali celo rože.

In tu smo že dosegli naslednjo točko: ovire. Tudi, od katerih jih je tako malo v cvet Blast Saga: plevel, Krtina, steklo in lonci. Lonci lahko uniči, na primer, ki ga je stal poleg njih cvetje njihova skupna. Steklo, pa bo šel za njo, ki menite, cvetja skupin, katere se ujemajo s skrito stekla cvet. Torej, tukaj ste izpostavljeni brsti z "skrite" Connect.

O različnih načinov igre

Igraj Blossom Blast Saga!Magnificent cvetje kolikor seže oko! V igri Facebook in mobilno igre Blossom Blast Saga igranje s pisanim cvetjem.Igraj Blossom Blast Saga!Magnificent cvetje kolikor seže oko! V igri Facebook in mobilno igre Blossom Blast Saga igranje s pisanim cvetjem.Igraj Blossom Blast Saga!Magnificent cvetje kolikor seže oko! V igri Facebook in mobilno igre Blossom Blast Saga igranje s pisanim cvetjem.Igraj Blossom Blast Saga!Magnificent cvetje kolikor seže oko! V igri Facebook in mobilno igre Blossom Blast Saga igranje s pisanim cvetjem.

V tekmo-3 igre Blossom Blast Saga jo najde dosedanjih štirih načinov igre.

  • način točkPravzaprav zelo preprost način, vendar ima kar je potrebno. Imate, da bi dosegli določen rezultat. Težava je v tem, da ji ni samovoljno veliko vlakov. Točke si ji jih njen povezuje vsaj tri enake barve cvetov skupaj. Naj točke načina mala 3-verige in meče raje od začetka do velike skupine iste barve cvetja. To na dolgi rok prinaša samo več in vas "zapravili" ne toliko vlakov.
  • odstranjevanje plevela: Tukaj imate, da se odstranijo posebne rože, ki rastejo okoli plevela. Pomembno: vas Osredotočeni dejansko v tem načinu na vaš cilj igre. Ako mesto sami predvsem lov za točke, se pravi cilj ravni hitro pozabljena.
  • veliki brsti: Distributed Na igrišču lahko najdete običajno več velike popke s številnimi pred njo. Ko števec doseže 0, popek izgine iz vrta in ga postavi svoj cilj bližje. Kako deluje: Poiščite sorodnih skupin cvetovi, ki imajo enake barve kot kali, ki želijo, da se odpre. Združuje ji skupini cvetje v kali, omogočen njen števec. Druga možnost je, da bi enake barve, ki meji na bud rože cvet. Daleč od kraja varni pred tako velikimi skupinami rastlin, ki jih je mogoče pretvoriti v točke enostavno. Toda pozor: Če imate samo štiri, pet vlakov so zapustili, morate razmisliti, ali morate točke obvezna, ali če boste raje osredotoči na popkov in ti bo prvi v napadu.
  • Zberite cvetje: Ta način zahteva, kralja, ki ste jih naredili verigo določeno barvo v določenem vrstnem redu opredeljene. Zapleteno, vendar sem hitro še zmogel.

Vir: Uradna stran, igre