Summoners War: “homunculus” posodobitev prinaša številne nove …Razvijalec in založnik Com2uS ima novo vsebino za prosti Mobilni RPG Summoners vojne: Sky Arena objavljeni. Poudarek na "homunculus" posodobi isto vrsto pošast, ki ste jo ustvarili v igri sama po sebi. V mrzlice ječe zberete vse potrebne materiale za zbor homunculus v proizvodni stavbi. To je odvisno od vas, ki se pripiše svoje nove podrejene, da imajo, kar seveda vpliva na sposobnost pošast.

Če boste kdaj morali načrtovati tamnice od Summoners vojne zbrati sredstva za homunculus, potem seveda nov primerek te vrste ni narobe. Najnovejša posodobitev ponuja tudi pet kosov z različnimi atributi: Tam je voda, ogenj, svetlobo, veter in temno ječo. Tam pričakujejo močne pošast sovražnike, da boste poraz samo s pravimi strategijami. Poleg tega lahko pet novih rune ujeti v primerih. borbenost rune na primer, poveča moč napad vseh zaveznikov za sedem odstotkov, medtem ko je določitev rune povečuje obrambno vrednost svojih kolegov za isti znesek.

Homunculus je močan pošast, določa njegovo lastnost sama.

"Homunculus" posodobitev je še v vaši prtljagi: razvijalci so zgradili nov sistem obdelujete, ki vam omogoča izdelavo nove stavbe in dekoracije zbrano gradivo. Fit, obstajajo tudi povsem nove surovine. Poleg tega je bila zgornja meja stopnje za znake v Summoners vojni 40 povečalo na 50, medtem ko so njihove potrebe manj izkušnje točk, da bi dosegli raven 40.

Poleg tega imate možnost vzpostavitve tri več nebo otoke, ki vam lahko opremili z navedenimi sveže stavb in okrasne predmete. Končno posodobitev še vedno bremenijo druge goste in dosežkov glede na raven igralca in ječe razpoke. Torej je spet veliko storiti.

Vir: Sporočilo za javnost