Vas življenje: goljufija kode za Farm igreCheat kode so na voljo za skoraj vse spletne igre, vključno z igro Farm vaškega življenja. Ampak še posebej pametno, da je ne bodo uporabili.

Običajno igrate igre vedno, saj je razvijalec je predvideno. Toda zlasti v spletnih igrah so goljufi vedno problem. seveda skušnjava, da bi ugotovili, da je to mogoče doseči hitreje in z manj napora določenih ciljev. V konkurenčnih iger je nekaj za tiste, ki igrajo pošteno, vedno veliko neprijetnosti. Za naslove, v katerem ne nastopajo proti drugim igralcem, stvari videti morda malo drugačna.

Prosti Game Farm vas življenje je kot igra, kjer ne tekmuje z drugimi ljudmi v centru. Kdo uporablja goljufa tu bi torej ni neposredno pridobiti prednost na dirki. Dejstvo je, da so načini za pospešitev napredka v veliki način. Tako, z dodatno programsko opremo, kot kovanci depozit na svoj račun lastnega.

Torej zgraditi veliko kmetijo, je povsem kos dela. Goljufije poenostavi celotno stvar, vendar imajo lahko resne posledice.

Ampak samo zato, ker si s tem morda vožnjo nobenih drugih igralcev Moda, ki ne pomeni, da so take metode v redu. Konec koncev, njihova manipulira s vaškega življenja in da je seveda ni dovoljeno. Kdo uporablja goljufa, da pridobijo prednost pri izgradnji svoje virtualne kmetije, tvegal urok. Potem je vaš račun za vaškega življenja blokiran in vse, kar ste dosegli na pošten način, ni več.

Torej, naš nasvet: Ostani proč od vseh goljufija orodje, če ne boste dobili v težavah! Če ni preveč počasen o napredku pri vaškega življenja dovolj hitro, bi morali vzeti preprosto iskati alternativo. Žanr iger ima kmetija ponuditi dovolj naslovov, ki jih lahko preživljanje prostega časa. Ali pa samo igrali več iger hkrati, nato pa njihove čakalne dobe lahko vedno bypass dobro.