Star Wars – poveljnik Heroes PregledNe zdrobljen Death Star brez Luke, ni Darth Vader brez Obi-Wan Kenobija - ja, niti solo število brez Wookie pomočnik. Kaj bi Vojna zvezd nimajo junake? Jasno, da so glavni liki iz filmov v mobilni igri sagi Vojna zvezd igrajo ključno vlogo. Toda tudi vsemogočni imperij je v Star Wars: poveljnik posebnih protagonistov, ki ne dajejo v tako zlahka majhna. Kaj Chewbacca, Han, Leia in junaki cesarstva tako naprej, da imajo in kaj bi morali imeti, da note vse, kar se učijo v tem Star Wars poveljnika konico.

splošno

Razen nekaterih, povezanih z misije posebne operacije, imate možnost uporabe junak enot samo v PvP boj z drugimi igralci. V dogodkih in avanture scenarijev (zgodba), ki jih morajo v veliki meri odpravijo z njimi, tudi če bi bilo treba izpolniti njihovo usposabljanje in so twiddle s palcem v svoje baze. Heroes aktivirati ukaz njihovi junaki. Kot član uporniške lahko gradijo to stavbo od ravni sedežev 3, še pred tovarno. V Empire junaštvo je veliko manj pogosta. Lahko enote ukaze junak šele kasneje, po avtomatizirane proizvodne masa (tovarna sedež iz Raven 3) dobil za svoj vzrok. Prav tako naredi, ker so ti junaki vedno je občutek prilagojenih in posebnih sprememb na obstoječih strojev vojne v cesarstvu. Odvisno od različice junaka ukazov imate enega ali več izmed najmočnejših junak enot. Poleg tega lahko vrednosti povečajo vsak junak v raziskovalnem centru.

Več o Star Wars poveljnika
 • Nasveti za pehotni upornikov
 • Imperial sile v pregled

Junaki upora

Han Solo je pravi warhorse. Kot tihotapca se je naučil, kako ekes ven in tudi izražajo svoje privlačne vrednosti. Prvi junak na dobri strani skupine je izredno okretna, vztrajen kot kateri koli wookieea bojevniki, poleg tega pa desetkrat tako nevarno! Medtem ko redni vojaki sodijo v boju proti stormtroopers kot muhe, Han Solo je krepko in trdno do konca: neustrašen vitez, ki ima fantastičen prvi v sovražnika osnove, nevtraliziranje generator ščit in mimogrede še na voljo počisti pot za vse.

Han Solo

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od Heroes Command Level 1

Nihče naj Chewbacca smeh, ni še posebej, ko potuje s svojo samostrelom. Ta plašč nosilec je resnično super-wookieea. On lahko storite vse, kar je normalno wookieea bojevnik draufhat, samo veliko boljše! opremljen neverjetno obstojna in z impresivno clout Chewbacca pogosto traja sama narazen obrambe. Njegov najljubši cilj je v tem, da vseh Wookiees: Turrets!

Chewbacca

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od Heroes Command ravni 3

Leia Organa je najbolje, da je upor v ponudbi! Izjemno močna v reševanje, hitro in neutrudno je borec za svobodo, je na bojišču. Z prednost je potrebno sovražnika pehota in cisterne za žito, ki so umnietet, kot če bi bili žeblji v krsti cesarja. Čeprav izraz one-man vojska res ne ustreza: če se uporablja pravilno nadomešča sam celoten bataljon enot - in potrebuje le mesto v čet prometu kot drugi junaki uporniki, kot tudi.

Leia Organa

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od ravni junaki ukazni 5

Junaki cesarstva

Eksperimentalna vojne stroji so cesarski odziv na junaštvo upornikov in oklepne protiutež Han Solo, Chewbacca in Leia Organa. Zgodnji primer eksperimentiranja je Veteran AT-ST, jeklene litine pošast z ognjeno močjo, da je neprimerljivo. Z enim, dvema strelov ta stroj prinaša največ čin in datoteke upor zadevo. Samo za primerjavo: Tudi v standardni različici veteran-AT-ST je veliko močnejša kot Leia Organa z drugače primerljive vrednosti.

Veteran AT-ST

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od Heroes Command Level 1

Več vzdržljivost zagotavlja naslednjo posebno-runner v vrstah cesarstva. AT-MP Mark III je točno to, kar manjka toliko standardne različice: svobodo gibanja in predvsem velik oklep maščobe, tako da prodre moč raketne salve prišel v svoje. Zanesljivo prešli iz tega feat mehansko bojevanje sovražne pozicije. Tako hitro si vi turrets nikoli porušen do tal!

AT-MP Mark III

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od Heroes Command ravni 3

Če že naredi AT-AT v standardni različici zabave, počakajte, da se časi, kot so veliki črni brat strank praznuje! Ko začnete napad z njim, stomps Elite AT-AT naredi proti sovražnik shield generatorjev, in da so uporniki ples svojim laserskih žarkov. S tem velikan na plesišču v resnici ne skrbi, da se je sam preselil počasi, koristi so njegove druge vrednosti so povsem prepričljivi. Ena stvar do konca. Moč junakov je najmočnejši, ko Elite AT-AT: samo eno mesto v čet nosilec (namesto 30)!

Elite AT-AT

 • Stroški na ravni 1: 1000 Krediti
 • Od ravni junaki ukazni 5

Vir: Igra