Star Wars – Poveljnik: Fallen, Droidekas in še več …


Pridružite Star Wars: poveljnik ene strani oblasti in poskusite galaksijo bodisi podjarmiti ali osvoboditev.

Star Wars: Commander

X-Wing vs TIE Fighter gre v naslednji krog! Vsaj v Disney Star Wars: poveljnik, ker je z zadnjo posodobitvijo sedaj imate možnost svoje baze, da je treba zagotoviti z vsemi vrstami pasti, ki sprožijo vesoljska ladja napad takoj, ko sovražnik upa svoje ozemlje, da boli. V uporniške strani, X-Wings in Y-Wings povezati svojo vojsko, medtem ko vstopajo na strani borcev Empire kravato in kravato bombniki bojišču.

Prenesite aplikacijo zdajPridružite Star Wars: poveljnik ene strani oblasti in poskusite galaksijo bodisi podjarmiti ali osvoboditev.Prenesite aplikacijo zdajPridružite Star Wars: poveljnik ene strani oblasti in poskusite galaksijo bodisi podjarmiti ali osvoboditev.Prenesite aplikacijo zdajPridružite Star Wars: poveljnik ene strani oblasti in poskusite galaksijo bodisi podjarmiti ali osvoboditev.Prenesite aplikacijo zdajPridružite Star Wars: poveljnik ene strani oblasti in poskusite galaksijo bodisi podjarmiti ali osvoboditev.

"Master, Droidekas" grdo boj Druidi s ščitniki bo našel svojo pot tudi v igri strategije in se lahko uporablja tako ofenzivno in obrambe za zaščito svoje baze. Prihajajo ravno prav, da zaščitijo svoje tihotapsko blago, ki so jo trguje z Jabba in kriminalnega podzemlja v Tatooinu. Poleg tega, da je nova kampanja za vse pridne strategov med vami. Senator johhar KESSEN svoje čete ukazal in zagovarjati vašo bazo pred sovražnimi vrste Er'Kit. Od danes lahko celo, da si sliko inovacije in prenos posodobitev iz Google Play Store in iTunes Store.Vir: iTunes