Star Wars Poveljnik: enote Rebel AllianceGlede na to, ali želite, da se pridružijo s cesarstvom in Darth Vader ali uporniki s princeso Leio, imate različne enote in sposobnosti v boju. Kot član zveze uporabljate poleg pehotnega in druidi predvsem junaka uresničiti svoje cilje. Prednostni cilji, povečal škodo pod določenimi pogoji, ali pa samo zelo drago - Vsak od njih ima posebne značilnosti, ki naj bi ji vedeti, da ne bi kar naenkrat presenečeni, saj svoje enote delujejo nenadoma nepričakovano.Tako, da boste dobili najboljše iz svojih vojakov, smo postavili te enote indeks za vas.

rebel vojak

Te stopala vojaki so prvi tip naprave, ki jih lahko zaposli v vojašnici. Kot nespecializiranih jih lahko uporabimo kjerkoli in napad na vse in vsakogar v njihovi bližini. Na žalost, pa tudi umrejo tako hitro, kot si jih vlak. Njegova glavna prednost je v najboljšo vrednost za denar, ker so njihove storitve zelo poceni in porabijo le mesto v transporter enote.

 • Stroški na ravni 1: 50 kreditnih točk
 • Iz vojašnice raven 1

wookieea bojevnik

Ta teku padel prevozniki so veliko bolj robusten v primerjavi z 0815 uporniki. Več Zdravje je v infantryman Leia vojski ne! Še posebej, ko gre za čepi, ki se nahajajo wookieea bojevniki tako izkaže, da je v veliko pomoč, vendar roko na škodo, ki so navadni vojaki dolžine naprej. Njegove edinstvenost je v svojem taktično razumevanje: wookieea bojevniki so idealne za nasilnim dvigovanjem pomanjkljivosti v sovražnika baz, kot so napad najprej puške, in šele nato poskrbeli za druge stavbe. Slabosti v večjo porabo prostora in ceno.

 • Stroški na ravni 1: 250 kreditnih točk
 • Iz vojašnice raven 2

Bantha Reiter

Montirani uporniki so resna grožnja za vse obrambnega sistema! V Bantha kolesarji bi veliko škodo, so usposobljeni v nobenem trenutku in, poleg tega, umazanijo poceni! Veliko močnejši od uporniških vojakov in razmeroma malo prostora. S svojo škodo, splash, pa je lahko tudi učinkovit proti sovražnih skupin. Kakšne so prednosti? Vendar pa vedno ni trajalo dolgo, ko je nasprotnik je nekoč usmerjena. Wookieea bojevnik gospodarstvo sovražnika več kot dvakrat toliko časa.

 • Stroški na ravni 1: 100 kreditnih točk
 • Od ravni Barracks 3

Rebel Scout

Na lovu za kredite in kovine? Potem skavt neprecenljivo za vas! Ta okretna tip enota je specializirano za infiltracijo in krajo sredstev. Ampak pazi, da ostane v svojih jurišnih pušk in obrambne opreme na stran in bi takoj vklopite ležajev, rafinerije in kreditnih trgih. Torej taborniki ne postanejo žrtve pohlepa, mora rdeča sled je na voljo, sicer umrejo hitreje kot letijo nad Bantha krme.

 • Stroški na ravni 1: 100 kreditnih točk
 • Iz vojašnice ravni 4

Sanitätsdroide

Droid je najboljši prijatelj in reševalec vsak infantryman. opremljen tudi brez žaljivih orožja lahko ta mali človek, da bi povečali svojo bojno učinkovitost v impresivno stopnjo, ker prek njega je preživetje vaših drugih oboroženih sil, je bolj verjetno. Predpogoj je namerno pozicioniranje Sanitätsdroiden na bojišču.

 • Stroški na ravni 1: 250 kreditnih točk
 • Od ravni Barracks 5

težka vojak

Tisti, ki so preživeli kot infantryman v uporniške vojske dovolj dolgo, da ustvari neko točko v tem elitnem klubu. Težke vojaki so veliko boj močnejši in boljši oklepnih od uporniških vojakov in njihovo zaposlovanje čas še vedno ostaja omejena v primerjavi njihove vrednote. Behind grobih wookieea bojevniki se izvajajo v vrhunski formi in se bolje branil temelje imperija trske.

 • Stroški na ravni 1: 250
 • Iz vojašnice raven 6

Rebel ostrostrelec

Najmočnejši in najbolj drago pehotna enota vojske upornikov. Posebna značilnost ostrostrelec je izbrati svoje cilje. On je najbolj nevaren nasprotnik, kot so junaki in vozil, prvi na žita, da ga izklopite, preden bodo vojaki prišli v težave z njimi. pravilno uporablja, ta elita elite vašega najmočnejših možnost na bojišču, ker je visoka količina prostora v kombiju in ceno več ne pade skoraj na teži.

 • Stroški na ravni 1: 400
 • Iz vojašnice raven 7

Rebel Vanguard

usposobiti napad močan in hiter, van je kot nalašč za pot brezplačno za preostali del vojske. Moja najljubša destinacija je sovražnik je sedež, s čimer se je avantgarda je odprta zvezda lovec. Več kot to: kje ustrelil nazaj, nikoli ne raste kaj - ne glede na Tatooinu ali kje drugje. Je mogoče zaradi poškodb površine ti high-end enota roke.

 • Stroški na ravni 1: 200
 • Iz vojašnice na ravni 8

Vir: Igra