Fallout Shelter: zahvalni dan, božič in novo leto v …Kako deluje 3D dotik.

Dnevi v bunkerju se lahko pripravijo zelo lepo, če ne želite, ali pa na svetu ne more postapokapylische. Gitl še posebej v zimskem času. Vendar pa je sprememba, ki prihajajo. Bethesda je posnel posodobitev 1.9 in tako pridobijo dostop do praznovanja zahvalni. To pomeni, da lahko izpolni posebne gostje in obstajajo posebni prilagojeni zahvalni dan, soba modelov. Poleg tega boste našli v kosilo škatle zahvalni obleke. Potem je razburjenje. V decembru čaka začasne Božič in Novo gostje, ki prav tako obljubljajo posebne nagrade.

Poleg teh začasnih sprememb, so se razvijalci sprosti povsem novo okolje s posodobitvijo. Od zdaj naprej si lahko pošljete svoje prebivalce, ne samo v zapuščenih stavbah in teče navzdol oboki, vendar pa naj zdaj raziskujejo jame. Kdo je že igral Fallout 4 v veliki meri, nov teren že vedo. Seveda, posodobitev vključuje številne druge quests, vključno z novimi rednimi in tedenskih nalog.

Lastniki telefonov iPhone, iPad ali iPod se lahko veselijo nove nalepke za storitve iMessage v Fallout zasnove, poleg tega, če je iOS 10 na sistemu. Poslano smešne slike za zahvalni dan ali maskote Fallout 4 Nuka-svetovne, Bottle in Cappy.

Vir: Bethesda Blog