Fallout Shelter: Nasveti za bolj steklenice kape na računuPameten, da poslujejo s sredstvi, namenjene v tej igri, kot pravi izziv. Hitreje širi svoj bunker in več prebivalci jih razgrajujejo vrata, več vode, hrane in energije, ki jo potrebuje preveč. In za gradnjo potrebnih objektov ali izboljšanje vrsti steklenice kape so potrebni.

Toda kako priti v Fallout zavetje več steklenice kape brez porabe pravi denar? Ogledali smo si možnostih tesnejšega.

Si še vedno stoji na začetku in ne vem čisto, kako vam je uspelo dober začetek? Nato ob poglej naše nasvete za začetnike za Fallout Shelter vredno.

dosego prvih ciljev

Poglej nujnih nalog (imenovane v ciljih igri), ki izstopajo s svojimi izbire v Fallout Shelter. Vsak dan lahko zavrnete njegov predmet, ampak bolj liste. Kaj nagrada se skriva ciljev, si lahko ogledate neposredno. Včasih je dragocena Lunch paketi, kjer se vse vrste vrednosti skrita, včasih dobiš veliko porcijo kapsule bar na krempljev.

  • Mimogrede: kosilo polje je vredno stvar. V vsakem paketu boste našli štiri kartice, vključno z najmanj eno redkih ali bolje. Razen, če ga ne boste zaslužili Okus po ljubezni pomeni doseženi cilji, ki jih tam, ampak samo za denar.

Kakor hitro nekaj sprememb prihaja skupaj.

Naj izenačil 2. Prebivalci

Kot ste svoje preživelih delati zelo preprosto, jim dovoliti, da se učijo in se povzpeti na oder. Vsaka stopnja vam steklenice kape. To ni za mase, ampak tudi majhna živina je mati sranja. razširila čez dan je tam že veliko nekaj skupaj.

3. Badlands odprave so vedno splača!

Če ste prebivalci poslati na "svežem" zraku, so večinoma spet vrnil z veliko izkušenj točk. Naj ji bodo sprehodili skozi območje malo dlje, bodo zagotovo našli kape steklenice - trud je vredno. Poleg tega, da ste srečni v mnogih primerih več orožja in obleke. Če se predmeti ne potrebujete, jih lahko tudi proda. Vendar ne toliko v njej za vas ven. Veliko bolj pomembna, zato je vsem prebivalcem z orožjem in oblačil.

  • Opozorilo: Preden pošljete nekoga v Badlands, ga opremiti s predmeti. Brez orožja so možnosti, s stalnim prebivališčem v resnici precej slaba. Izvaja je res slab, moraš stvari kmalu manj lačen malo usta ... tako da bi manjka pa tudi delavec.

264 steklenice kape in pištolo - hvala, Johnny!

Način hitrosti 4. Uporaba

V proizvodnih prostorih imate možnost za pospešitev dela malo. To vam ne le omogoča hitrejši potrebna sredstva, ampak tudi izkušnje točk in kape steklenice - če je vse uspešno. Koliko dobiš vsak, si lahko vnaprej ogledate sobo v pregled. Bodite pozorni na nevarnost nesreče - do 30 odstotkov (do morda 35 odstotkov), so stvari pogosto dobro, čeprav, kot je sreča igra določeno vlogo. V nasprotnem primeru, se prepričajte, znanec s ščurki ali jo je sprožila velik požar.

5. Ogled dnevna poročila

Bethesda vas ocenjeno! Tik ob pregledu vaših ciljev je njihova dnevna poročila. Srečnejši ljudje, več ogljikovega je za vas varno. Ugotovil sem, da imaš dejansko pobere nagrado. Poziva dnevni poročilo, izgleda, kot da sem te najel in kliknite spodaj na kape steklenice.

2 dni, 230 kapsul - po vsem!

Druge možnosti?

Veš, vse več načinov, da se v Fallout Shelter enostavno steklenico kape? Nato uporabite našo Komentarji funkcijo in izdal nas je, kaj boste dobili, da si!