Fallout Shelter: Posodobitev z puhasto štirinožni prijateljiRazen če opravljate svoje delo pravilno Fallout Shelter, vaš Vault Dweller so tako ali tako zadovoljni. , Pa so takoj, ko jim hišne ljubljenčke na strani tudi srečnejši. se glasi pravilno: V brezplačni igri mobilna igra za Fallout seriji zdaj lahko pozdravim Dogmeat in bolj puhasto prijatelje! To velja tako za Android in različico iOS.

Domače živali opazili v Fallout zavetje!

Tako se lahko uporabijo za vas enako s štirimi nogami, Bethesda podaril vsakemu igralcu prevoz - vključno hišne naravno. Novi dodatki so precej na pogled, ampak prinašajo različne bonuse za tiste prebivalce, s katerimi si določite žival ne samo. To deluje v bistvu na enak način kot z obleke in orožja. Boksar primer, prinesel svoje mojster ali mojstrica 6 odstotkov več izkušenj točk.

V lepo štirinožni prijatelji so rezident vaši izbiri točka bonus izkušnja.

Poleg praznični kiča, razvijalci imajo celo bolj pripravljeni za vas: Od sedaj naprej vas prebivalcev, ki vas napadajo za nalaganje in dovolijo, da bi začeli preprosto ni lahko vedeti, dal pred vrati. Poleg tega, da je čas za veliko, enostavno Ausmistaktion: Skladovnice si lahko artikle iz skladišča ali kakršnih koli predmetov na odkritelja nenadoma prodati. Poleg tega vaši prebivalci imajo zdaj nekaj novih uroke na zalogi.

Vir: Igra, App Store