Fallout Shelter: Več Zabava za Vault nadzornikKako deluje 3D dotik.

Mobilne igre Fallout Zavetišče je bil posodobljen podaril. Samo je čas za Dan Zemlje Bethesda Softworks nameščen možnosti recikliranja v igro. Gone so dnevi onesnaževanja zalog in pomanjkanja prostora v isti. S posodobitvijo 1.5 ste zdaj lahko reciklirajo nepotrebnih predmetov in da ostanki ga. Te lahko nato reciklira in zusammenfrickeln za novo opremo.

Poleg tega je frizer v Vault povečala svojo ponudbo. da ima več možnosti za prilagajanje in nove modne kombinacije za civiliste. Za majhno pristojbino ji stylt svoje prebivalce pod zemljo spretno. Še več, z malo sreče boste našli obleke na kosilo škatle. Med drugim se je izkazal tudi pogum, da grdote in mešanice svojih prebivalcev v bolj ali manj poslati Ghoul kostume.

Nekatere nove obleke v padavine zavetje.

Del posodobitev vpliva samo Apple učence. Bethesda Softworks ima vgrajeno podporo za 3D dotik iPhone 6S in iPhone 6S Plus najnovejše posodobitve. Torej si lahko naložite želeno Vault na zahtevo, ne da bi najprej za vstop v glavni meni. Poleg tega, da je do prebivalcev v nekaterih sobah in gleda neposredno v skladiščnih prostorih.

Vir: Bethesda Blog