so papagaji, delavnice in frizerski: Fallout ShelterPripravite se za razširitev Vault. operaterji iger Bethesda Softworks je napovedal einzuspielen novo posodobitev za Fallout Shelter ta teden. V prihodnje si iz ničvrednega junk, našli svoje prebivalce na svojih pohodu skozi puščavo, uporabne predmete. Je omogočila prihajajoči delavnici. Armor in orožje je nato sama. To bo nekoliko odleglo iščete domnevno ničvrednih kosilo vir škatle vsebujejo po posodobitvi 1.4 za drugo kartico, in sicer ostanki.

Za dobro svojih prebivalcev je tudi podan. Življenje pod zemljo lahko precej dolgočasno in dolgočasno. Z novim frizer lahko zamuditi modne pričeske svoje soljudi, ker tudi v stilu tanku je vse, kar je, in kdo ve, morda jih mladi proizvodnja je malo vzpodbudo. Poleg tega boste našli pred trendovska oblačila in orožje naravnost iz Fallout 4 na kosilo škatle. Moraš zaupati nobene želje za srečo, zagotoviti pa selbige se zlahka ugotovi.

Vse novosti na prvi pogled.

Obstajajo tudi rast živali. Novi pes in mačka vrste so tudi eden od stranke kot papagaji. Torej, ki nima partnerja v bunkerju, lahko zabavo s pisanimi pernate ptice in dobili hišne bonuse kmalu. Nekaj ​​manjših napak, kot prikazuje čas dneva, posodobitev odpravlja dodatno. Poleg tega, Bethesda Softworks načrtuje nadaljnje posodobitve.

Vir: Bethesda Blog