Fallout Shelter: počitnice razpoloženje in nove prostore modelovPosodobitev 1.8 prinaša med drugim počitniških modelov v igri.

Glavna sprememba je bila sproščena za Fallout Shelter brezplačno strukture. Različica 1.8 prinaša nekaj novih funkcij, da bi življenje v Vault spreminjala. Med drugim si je na voljo nov prostor, delavnica oblikovanja. Tukaj imate priložnost, da ustvarite različne sloge za prostore v svojem bunkerju - primeren za posamezne frakcije iz Fallout 4. lahko po okusu svojo sobo oblikuje na podlagi slogu Brotherhood of Steel, je Minutemen, železnice in Inštituta ustvariti. V spremenjeni pogledi se lahko aktivira na volji in zaprli v padavine zavetje.

Praznujte noč čarovnic v Vault!

Posebej praznično razpoloženje je na voljo v prosti mobilna igra od Bethesda Softworks v prihodnjih tednih, saj so prihajajoči prazniki obširno praznoval v trezorju. Prvič, Halloween je na dnevnem redu, v skladu z njo lahko odklenete grozljive kostume in ujemanje soba modelov z quests v oktobru. Tudi na zahvalni dan in božič posebnih shem za tvoj Vault Stanovnik in -Räumlichkeiten na voljo. Poleg praznik quests 08.01 neomejeno novi gostje pridejo v posodobitev play.

Če Fallout Shelter igra na napravo iz Apple in ki uporablja iOS 10, je za vas, zunaj v zadnjem času, da pošljete svojim prijateljem preko opcije iMessage smešno Fallout nalepke; nove variante so vključeni v tekočem posodobitev za igro.

Vir: Uradna spletna stran