The Sims – Demo igra: Življenjske sanje s smrtnimi posledicami – …The Sims - Demo igra

Pred nekaj dnevi, je EA razvoj studio Fire Monkeys ima tako imenovano življenje sanje posodobitev v prostem-to-play mobilne igre The Sims - svobodni posnete - z dramatičnimi posledicami. Nič ni tako kot je bilo včasih, ker vaše virtualne mali ljudje so zdaj grozi s smrtnim izidom procesa staranja konec. V bistvu, je seveda povsem logično, da je, po vsem, da je v življenje simulacija kot Sims in ljudi umre Ni skrivnost, vrelec mladosti v igri, da bi preprečili take. Nezadovoljstvo v skupnosti posodobitvi, vendar še vedno zaskrbljeni, deloma zato, ker je naboj ukinjena Sims in s tem povezane tudi plačane samo izgine po nekaj tednih v nadaljevanju dodatki. WITH staranje dogaja v The Sims - brezplačno igro šele po njenem novem prizadevanju "Življenjske sanje in zapuščine" so zaključili, ki je na voljo na ravni 24. Tukaj ste izbrani Sim dovoljeno starosti (ne vzemite svojo najljubšo Sim!) In to vse vrste nalog. Ko začnete prizadevanje, postavlja tudi na svojem drugem Sims, proces staranja, in če je uspešno opravil vse naloge, ki jih bo sprostil ves življenjski cikel prebivalcev v vašem mestu, ki obsega približno 40 dni, pri posameznih fazah (dojenček, malček , otrok, mladostnik, odrasle, starejše), ko so deleži približno enakovredni enemu "resnično življenje" držite. Na primer, trajanje kot odrasli, je veliko več, kot v fazi dojenčka.

Začnete z "prazna" Krogla življenja ali ima otroka enega "zapustil" Krogla življenja iz druge Sim do.

Z življenjske sanje Update v The Sims - Zastonj igre tudi novo valuto v mobilna igra, imenovanih področjih življenja, ki ga je potrebno izboljšati, da prihaja. Novorojenček Sim se začne s praznim sfero, ki se spreminja s bron, srebro, zlato, in končno platine. Nadev sfer življenja vaših Sims dosegel ji jih njen izpolnjevati pogoje, predpisane za vsako starostno sanje v življenju. Vaš napredek je izginil, ko je Sim umre, preden ste dosegli naslednjo sfero življenja. Sicer pa je tako osebnost in sfera življenja podedoval, ko Sim premine. Področja življenja so dejansko valuto, ker potem lahko kupujejo stvari v igri, kot je na novo vključena v igro plaže. Res pomembna prednost je zaustavitev procesa staranja. Dlje krogla življenja se razvija, dlje si lahko tako, da je staranje ustreznega Sims postaje - v glavnem samo nekaj dni, s kroglo platine, ampak dokončna. Potem boste spet imeli nesmrtno Sim.

Geek ali športnik: razvadijo izbire pri ustvarjanju Sim.

Če ugotovite, da s staranjem in smrtjo neumni, imate tri možnosti: lahko bodisi ni treba prenesti posodobitev. Ampak potem ne vključuje prihodnjih vsebinske posodobitve, ki so na voljo, ki temeljijo vsi na velikem posodobitvi vseživljenjskega sanje po EZ. Ali ste vzeli s posodobitvijo, vendar je odpovedala iskanje. Druga možnost je, da lahko igrajo prizadevanje in naj nato postanejo tvoje Simčke na apatičnimi zombijev, ker vse vrste dejavnosti, pospešuje proces staranja. Vse ni veliko rešitev, če ste pripravljeni dati denar v LP. Tako lahko proces staranja, da se vrnete na prejšnjo raven.Vir: Razvojni spletna igra