The Sims – Demo igra: Hobiji za podjetni SimsThe Sims - Demo igra

Sims ne bo dolgčas podobno. Raje pojdi do hobijev v javnih stavbah v mestu ali v svojem domu. Ni vsak Sim vsako dejavnost se lahko posvetili: Da bi našli otroke v baletu ali spremembo karateja iz vsakdanjega življenja, medtem ko upokojenci raje krmljenje ptic in rezultat odrasle duh lovci in modnih oblikovalcev.

  • Več nasveti in triki za The Sims - Demo igra

Hobiji v The Sims - Demo igra

Različne rekreacijske dejavnosti vam prinašajo koristi, ki jih lahko vidimo. Bolje odreže Sim, večja je ustrezna nagrada bo. Domov peki svoje najstnike, odrasle in starejše lahko kuhamo prve tečaje. Do trenutka, ko Peči poleg teh preprostih jedi, kot so jajca in slanino ali burgerje zapletene jedi, kot so rostbif, tacos ali začinjene zvitkih tuna. Seveda, bolj zapletene jedi jasno vzeti več časa, vendar pa vam prinese eno več.

Nadarjen kuhar je daleč od našega Sim-Dame. Konec koncev: jajca s slanino ona ga ima.

Ostali hobiji jo vodi v The Sims - kljub temu, prosti hod na javnih mestih. Tako kot pri številnih posodobitvah simulacijo življenjskih pogosto pristanejo nove rekreativne dejavnosti v igri, menimo, da je spodaj le majhen izbor za vas pripravljeno:

  • Park: Park naj svoje odrasle ribe in upokojenci feed ptice.
  • Skupnosti Center: odrasli namenijo pohištvo, otroci, pa balet ali karate.
  • Center za vodne športe: potapljanje Na voljo je kot hobi, za najstnike, otroke in odrasle.
  • Stall: najstniki in odrasli preživljajo svoj čas dresura, Svodovi ali Skakalni konj.
  • snežni park & Bazen (s pomočjo vremena stroj in funkcije "Sneži dopust "): Drsanje je zabavna reč, ki uporabljajo tako za odrasle in mladostnike in otroke.
  • Pet Šola: Ker ji ponosni lastnik prijatelja mačji kaže na razstava mačke-Hobi, kar je storil vam in vaši muci, medtem ko lastniki psov z novimi triki, ko gre za agility točke.

Posebni gostje ali predmetov iz Home Store ste prešli tudi takšne posebne rekreacijske dejavnosti, kot so modno oblikovanje, duh lov ali patchworking brezplačno.

Ko boste porabili več časa z dejavnostjo in vaše hobi ravni povečuje, odklepanju postopoma nove priložnosti. Medtem ko so nekateri posamezniki raje določene hobije, ampak večina jih je mogoče zagnati iz katerega koli Sim - če pravo starostno skupino.

Vir: igra uradna spletna stran EA