Tribal Wars 2: Nova Endgame, ki temeljijo na zmago točkInnoGames navaja prihodnje svetove Tribal Wars 2 nova Endgame, ker stara ima svoje slabosti.

Tribal Wars 2

Tribal Wars 2

InnoGames spremenila Endgame v prostem strateška igra Vojna plemen 2. V uradnem forumu, je ekipa iz Hamburga napovedal posodobitev na različico 1.85, ki je posvečen tej temi in uvaja nov sistem z zmago točk. InnoGames pojasnjuje, da je bila potrebna ta sprememba, ker je prejšnji Endgame dve pomanjkljivosti v Tribal Wars. Trenutno najvišje uvrščeni plemena zmago svet, ko ima 80 odstotkov vasi. Ampak samo zato, ker ste za nadzor posameznih igralcev, večina vasi ne pomeni, da imate največ točk in tako ostaja na vrhu igralca lestvice. Kdo ima manj naselij, ampak vse razvite obsežen, lahko imajo višjo oceno. 

Po InnoGames je še ni bilo dolgo nazaj, da je sedem igralcev svetu, povsem enako število točk, vendar različno število vasi in bojnih točk. Ekipa ne vem točno, kako bi bilo zdaj zapolnijo uvrstitve. Tako so prišli do sklepa, da prilagodi pogoje zmago v plemenskih vojnah. 2 Samo razvijalci pomislili, da bi morali igralci prevladujejo pokrajinske za pridobitev zmage nevihte. Ampak, da ne bi rešili problem, ki je, zakaj ste prišli na drugo rešitev: za zmago točk.

V prihodnje boste dobili eno od teh točk, če imate vsaj eno naselje v pokrajini. Druga naselja v isti regiji zagotavlja vam in vaše pleme nobenih nadaljnjih zmago točk. Torej skupina dobiti čim več točk v pokrajini, saj ima člane. Sev ima največ zmago točk, logično osvojiti svet. Ne bi smelo biti kravato, najprej odloča število vasi. Mora biti tudi enaka, običajne točke, ki se določi zmagovalec. 

Tribal Wars 2 - uvrstitev

Tretji stolpec prikazuje win točk posameznih sevov.

Kot nagrade, je 200 kron za vsakega člana zmagovalnega plemena. Poleg tega bodo trije igralci prejmejo 1500 (1 št), 1000 (št 2) ali 500 kron (3. mesto) z največ točkami. Enako velja za igralca z najbolj "ofenzivnih bojnih točk".

Novi sistem ne bo aktiviran na obstoječih svetov Tribal Wars 2, če je posodobitev na september 7 pojavi. Kdo želi igrati na zmago točk, mora se najprej začele na enem od novih svetov. 

Vir: InnoGames