OGame: klasična strateška vesoljska praznuje 15. rojstni danGameforge praznuje 15. rojstni dan OGame z dogodki, strežniki dogodkov in objavi trgovini Spreadshirt.

OGame

OGame

OGame je brez dvoma ena od klasik med brskalnika iger. Prosti strateška igra v letu 2002 je bila na začetku - že dolgo pred velikim razcveta v brskalniku spletne igre - in jih po zaslugi njegovega ogromnega uspeha temelje za nemške igre podjetju Gameforge. Do danes je več kot 70 milijonov uporabnikov, podpisan Po GameForge svet prijavljeni. imela ta mesec Karlsruhe razvijalec in založnik F2P igre praznuje 15. obletnico svoje prve igre, ustanovitelj in predsednik uprave Alexander Rösner še razvili ročno začetku tisočletja.

Za vas, rojstni dan OGame pomeni, da ste pričakovali več dogodke v igri v prihodnjih tednih. Skozi oktobra, bo posebni dogodki, v katerih boste odkrili, na primer, temna snov v drobirskih področjih ali lahko zbirajo posebne predmete v okviru odprav. Poleg tega dogodka strežniki prihaja 4. oktobra na začetku, kjer ste se dvigajo proti drugim igralcem za prevlado v vesoljskih bojih - tako daleč, da normalno. Posebnost celote: Če ti uspe na enem od strežnikov, ki bodo le omejen čas na voljo, da bi dobili v top 10, lahko vam "dragocene nagrade" win. Za kaj točno gre, da Gameforge, vendar še ni razkrila.

Poleg tega se lahko sedanji igralec OGame dostop veseli za nekaj časa, da bi dobili brezplačno do vseh funkcij premium. Ti vključujejo povečano stopnjo proizvodnje in raziskav hitrosti. Razvijalci animirati element iz prvotne različice spletni igri znova racije veliko hitreje iti, ki vam odpira nove taktike. Nazadnje je Gameforge napovedal Spreadshirt trgovina za OGame, bo v lahko kupite njihove majice, s kapuco, kape, primerih mobilni telefon, Mousepads in ostalega trgovskega blaga. Ko se je začela, še ni znano.

Vir: Gameforge