Albion zalogi: Ampak ne modela free-to-play + Closed Beta …


Potopite se v temačni svet Albion Online. Postanite bali vitez, ki ga dobili več in več zemljišča pod oblastjo.

Peskovnik MMO Albion Online je trenutno v zaprti beta - in se ohranja tudi nekaj časa, da stanja. Kot razvijalec Sandbox Interactive zdaj napovedal, da bo zaprta beta vsaj podaljšan do 1. avgusta, 2016th Razlog: ekipa želi, da bi več časa, da bi znatne izboljšave v igri, preden zapusti široko maso ljudi na strežniku. Albion Spletna bodo le, če je izkoristila vse svoje zmožnosti, zato Studio ustanovitelj in izvršni direktor Stefan Wiezorek, ki je znana v uradnem forumu pod imenom "Bercilak".

Toda še večja novica je druga napoved, ki je bila narejena na istem delu šef ekipe: Albion Online ni a free-to-play naslovov. Prvotno naj bi na spletu igra vlog bo igral zastonj. Toda ta načrt zdaj zavreči, ker bi izvajanje koncepta proste do-play bo dostojno del razvojnega časa Sandbox Interactive. In družba lahko uporabite tudi za ustvarjanje boljše igre. Poleg tega, da bi različna tveganja, povezana s takšnim poslovnim modelom, kot je nezaželeno. Ustanovitelji paketi so trenutno na voljo, so, ko je Albion Online uradno izšla, nadomesti z začetnih paketov, ki jih zagotavlja popoln dostop do igre. Da bi bilo pošteno, da se vse stranke, ki so kupili ustanoviteljske pakete, ki so tako podpirajo razvoj, nove ponudbe, vendar ponujajo manj dodatki za denar.

Zdaj pa na spletni strani Albion OnlinePotopite se v temačni svet Albion Online. Postanite bali vitez, ki ga dobili več in več zemljišča pod oblastjo.Zdaj pa na spletni strani Albion OnlinePotopite se v temačni svet Albion Online. Postanite bali vitez, ki ga dobili več in več zemljišča pod oblastjo.Zdaj pa na spletni strani Albion OnlinePotopite se v temačni svet Albion Online. Postanite bali vitez, ki ga dobili več in več zemljišča pod oblastjo.Zdaj pa na spletni strani Albion OnlinePotopite se v temačni svet Albion Online. Postanite bali vitez, ki ga dobili več in več zemljišča pod oblastjo.

Sandbox Interactive vključuje model free-to-play, ki pa očitno ni povsem za prihodnost. V začetku foruma Wieczorek poudaril, da Albion na spletu ne bo brezplačna igra v publikaciji. Toda kaj se zgodi v prihodnji karieri naslova, vodja zapusti. Morda razvoj studio določa, da nekje po sprostitvi še različico free-to-play svoje MMORPG naprej.

V naslednjih nekaj mesecih, Sandbox Interactive ima velike načrte. Svet Igra je bistveno povečanje velikosti, mesta in območja morajo biti zasnovani edinstvene, več in boljših ječe in sistem za klic in kriminala za rumene in rdeče cone, ki jo je navdihnila Ultima Online so načrtovani.

Vir: Uradni forum