Zveza Angels 2: Oprema za Combat hišne ljubljenčkeHvala za nove posodobitve za Ligo Angels 2, je zdaj na voljo opremo za boj proti hišne ljubljenčke.

Zveza Angels 2

Zveza Angels 2

Domače živali, ki niso le optični izdelek, vendar podpirajo ste boj s svojimi spretnostmi bahajo že v prostem vlogo igrajo igro League of Angels drugi Zdaj, je kitajska razvijalec Youzu Interaktivni izdal posodobitev za spletno igro, s sistemom, ki borijo živali se bo razširil in dati večjo globino igre. Ker, kot je razvidno iz naslova tega sporočila je vključeno funkcijo z različico 2.32.0 Lige angelov 2, lahko zahvaljujoč biti opremljena z opremo, ki jo vaši dajatev.

To lahko nosijo vsak element vsake živali. Torej ni nobenih elementov, ki so namenjene samo za nekatere hišne ljubljenčke. Oklopne kosi so razdeljene v več sklopov, od katerih vsaka sestoji iz štirih predmetov. Vsak od tega poveča še atribut. To vključuje na primer bonus za škodo, ki omogoča vsaki bitki hišnega ljubljenčka, ali možnost kritične zadetkov. 

League of Angels 2 - Boj Pet Oprema

Z novimi postavkami za hišne ljubljenčke delaš svoje živali, tovariši še močnejši.

Postavke lahko tudi še izboljšati, kot ste navajeni z opremo za svoje like v League of Angels drugi Vendar pa so izdelki za domače živali niso njihovo življenje energije, napad in obramba povečanje. Ampak še vedno imajo druge učinke, ki so si v bitkah uporabe. Višja kot je kakovost, predmeti so, tem bolje ti učinki, ki se lahko izboljšajo tudi bogatenje so. 

Nekatere nove postavke za hišne ljubljenčke bodo mogli sami priti v posebnih dogodkov v MMORPG si, koliko hišne ljubljenčke. Obstaja tudi možnost, da kupijo trgovino v igri za Ligo Angels 2 škatle, ki vsebujejo elemente opreme za bitij. Za to zahteva svoj "Dragon grbi".

Vir: Youzu Interactive