Zveza Angels 2: Seksi Rdeča kapica ga je z angeli naHalloween čas je strašen čas in kaj nikakor ne sme? Prave kostume! V Ligi angelov 2, so se razvijalci uporabljajo ta čas klasičnega evropskega pravljično zgodbo. V igri boste vedno našli seksi Rdeča kapica kostum za ženskih likov takoj. Hkrati je bil čeden princ očarala s zlonamerne čarovnica. Od takrat ima prenašati v svojem srcu muke zveri. Zdaj so dovoljeni, dokler 1. novembra, kaj se zgodi, ko se srečajo obeh znakov.

Seveda boste dobili nekaj impresivnih spretnosti z Rdeča kapica kostum. Z "zla zavijanje" napadu in trdnosti celotne skupine za dva kroga po 15 odstotkov. Nastavi ji tista "divji napad", dodaja, da sovražnika z največjim napadom več škode ob hkratnem zmanjševanju škode napad za 50 odstotkov. Poleg tega si nastavite z majhno črno mačko novega hišnega ljubljenčka, ki vas podpira v bitki.

Halloween party z novim Pumpkin Lucky Bar primeru bo zaokrožen. To je igralni avtomat s Halloween temo. Vendar pa ne potrebuje tekme, v nasprotju z normalno igralnem avtomatu.

Skupaj z vsebino Halloween operaterja igralništva je Bigpoint zabeležili več vsebine in naredili nekaj manjših sprememb v igri. Med drugim je ceh ječo zdaj 24 stopenj, so nove ikone in nekaj popravki za izravnavo.

Vir: Uradna spletna stran