Zveza Angels 2: Get opica kralj!Ta teden boste imeli priložnost v Ligi Angels 2, opica kralj iz romana "Potovanje na zahod" pridobiti kot močan boj proti pet.

League of Angels 2 - opica kralj

League of Angels 2 - opica kralj

Sun Wukong je verjetno ena izmed najbolj znanih likov v kitajski literaturi. Dodeljena, lahko ime pove ničesar za vas, medtem ko bo verjetno že slišal zanj nekaj. Sun Wukong je v resnici kralj opic v romanu "Potovanje na zahod". To delo je osnova za številne knjige, filmi, stripi in računalniških iger. Odyssey na zahodu razvijalce Ninja teorije o tej zgodbi: na primer, "Dragon Ball" in akcijska pustolovščina, ki temelji Enlsaved. In zdaj opica kralj najde svojo pot v brezplačne spletne vlogo igra igro League of Angels 2. To se ujema tako dobro je MMO prihaja, ampak od kitajskih razvijalcev Youzu Interactive.

Jutri in dan moraš dobiti Monkey King kot bojno hišne priložnost za dogodke v igri. Kot tak, je za vas velika pomoč v bojih lige Angels 2. Ta ni samo na njegove močne sposobnosti, ampak tudi dejstvo, da se je tako močno izboljšala vrednosti svojih znakov, kot katera koli druga žival. Poleg tega je vse, kar potrebujete, je kri kamni po opica kralj, ki ga povečuje nadgradnjo in s tem za pridobitev atributov bonuse.

League of Angels 2 - Vrednosti Monkey King

Majhen, a zmogljiv: Monkey King v League of Angels drugi

Zdaj bomo pogled na sposobnosti novega bojnega ljubljenčka v League of Angels 2: Z "Earth Splitter" kralja opic škodljivih vse sovražnike veliko škode in znižuje svoje obrambne vrednosti za dva kroga, ki ga Ogromen 30 odstotkov. Še več škode razdeli majhne Tots (no, zelo velik, da se ne), narejene z "Jingu Crush". Vendar pa je ta napad le zadetke sovražnika z najmanjšim odstotkom življenjske energije. Sposobnost ga predlaga nikoli ne uspe in je vedno kritično hit.

Vir: Youzu Interactive