prašenje diamanti brezplačno – Takole: League of Angels 2!V free online igra vlog igra League of Angels 2 obstaja več valut. Ena od teh so diamanti, ki jih lahko kupite s pravim denarjem. Vendar pa obstajajo načini in sredstva za zbiranje diamantov brezplačno. Najbolj očitna je kampanja v League of Angels 2: Za zaključek vsakega glavnega iskanju dobiš nekaj draguljev kot nagrado. V prvih poglavjih, so zneski zelo obvladljiv, vendar je še bolj napredujete, več diamantov tam zastonj.

Kasneje v igri boste odkleniti enega igralca arena, ye dvig proti znakov drugih igralcev. Tukaj zbiranje diamantov na dva načina: na eni strani dobiš vedno kaj podaril, ko povzpnemo arena čin. Po drugi strani pa obstajajo tudi dnevne nagrade. Znesek je odvisen od vaše mesto. Za igralce, ki imajo bonitetno oceno od 51 do 100 na primer, je 100 diamanti.

Dnevni gostje so tudi dober vir dohodka za diamantov v Ligi Angels 2. Nasvet: Na voljo je misija, v kateri gre za nakup vzdržljivost trikrat. Her zahteva Lige Angels 2 za skoraj vse dejavnosti in jih lahko plačajo z diamanti. Za vsak 20. dobiš 60 vzdržljivostjo točk. Zdaj se boš tako ti kupi trikrat vzdržljivost, kar vas bo stalo 60 diamanti. Potem si sklenitev omenjenega dnevnega prizadevanje, da boste nagrajeni, med drugim z 50 diamanti. To pomeni, da boste dobili 180 vzdržljivosti za samo 10 diamanti. Torej, ste pripravljeni za druge naloge, da bi vam diamanti, vendar imajo zelo malo kamni izhod.

Kampanja je prvi in ​​najlažji način, da bi dobili brezplačno diamanti.

V nasprotnem primeru obstaja več načinov za izmenjavo kovancev za diamante v League of Angels drugi Če ste na tem delu ceh in doseže raven 5, lahko objavili redne 500 kovancev in dobil 400 diamantov za njo. Tako je mogoče pridobiti 400 diamantov po isti ceni od 150 zvezd v "brezno". Ali ste si zaslužili 200 zvezde, obstajajo tudi 800 diamanti za 500 kovancev.

Vir: Igra